trum@n Posted September 25, 2004 #1 Share Posted September 25, 2004 Κατ'αρχην να πω ενα γεια σε ολους!!πρωτο ποστ εδω και θα ηθελα ειλικρινα να μου πειτε την γνωμη σας πανω σε ενα πολυσυζητημενο θεμα.Πηρα εναν φορητο απο το πλαισιο εδω και ενα μηνα,εναν toshiba satelite p10-792, 3.06,512 ddr,60ari skliro,15.4WTFT dvd+-rw(supermulti) kai ati radeon 9700 64mb Αυτα τα βασικα.Τωρα μετα απο 2 εβδομαδες καθως επαιζα nfs undergound μολις βγηκα απο το παιχνιδι ειδα κατι γραμμες στην οθονη λες και ειχα καποιο κινητο διπλα και μαγνητιζοταν και μετα εσβηνε.Αυτο το παθαινε μονο οταν επαιζα καποιο παιχνιδι.Το πηγα λοιπον παλι Αθηνα και μετα απο 2 εβδομαδες και που υποτιθεται οτι το ειχαν φτιαξει(αλλαξαν οθονη) να σου παλι απο την αρχη.Το εστειλα πισω και μου εστειλαν εναν καινουργιο centrino ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με καρτα nvidia g-force fx 5200.Παλι ομως σημερα διαπιστωσα οτι ειχα καει ενα pixel απο την οθονη και τρελλαθηκα.2 ερωτησεις¨ 1)Υπαρχει περιπτρωση αυτο το pixel να δημιουργησει προβλημα μετα?(δηλαδη το 1 να γινει 10 και να καει ι οθονη) 2)εαν μου πουν να τον στειλω να μου τον αλλαξουν να τους πω και για την καρτα γραφικων οτι ειναι απατη?Εχει τεραστιες διαφορες σε φορητο?επειδη διαβασα σε πολλα ποστ οτι σιγουρα δεν ειναι καλυτερη απο Αti.Το θεμα ειναι οτι αυτους πρεπει να τους πω οταν θα τους παρς καποιες διαφορες για nvidia-ati.Δεν εχω ιδεα απο καρτες γραφικων και γι'αυτο εαν μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας.Ευχαριστω και συγνωμη εαν ημουν κουραστικος... Υ.Γ¨Συγνωμη για τους αγγλικους χαρακτηρες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Posted September 25, 2004 #2 Share Posted September 25, 2004 γράψε ελληνικά , κανε edit το post σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Posted September 25, 2004 #3 Share Posted September 25, 2004 Είναι πολύ κουραστικό το οτι γράφεις με Αγγλικούς χαρακτήρες...Καλως ήρθες... Καλό θα ήταν να διαβάσεςι λίγο τους κανόνες (Γράφουμε μόνο Ελληνικά) και να διορθώσεις το post σου...Τέλος πάντων...Αν είναι καμμένο pixel πρέπει να το πας πίσω με τη μία...Να σου φέρουν ακριβώς αυτό που είχες πάρει στην αρχή...Με την ίδια κάρτα γραφικών...Και φυσικά δεν θα κάτσει κανείς να σου το φτιάξει... Θα γίνει αντικατάσταση...Αν ακούσεις μα μου, πίεσέ τους λίγο...Έχεις δίκαιο και πρέπει να επιμείνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Posted September 25, 2004 #4 Share Posted September 25, 2004 H Ati9700 ειναι πολυ ποιο καλυτερη απο μια nvidia5200 η διαφορα τους ειναι τεραστια ,,Να πας και να απαιτήσεις αυτο που πλήρωσες....Απο την αλλη απο οτι κατάλαβα σου εδωσαν αντί για P4 3Ghz σου εδωσαν Centrino ,,Ποσα Μhz? .. .Οι Centrino ειναι πολυ ποιο ακριβοι απο εναν εναν P4M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Posted September 25, 2004 #5 Share Posted September 25, 2004 Δεν νομίζω πάντως οτι θα πρέπει να κάτσεις να τους πεις τις διαφορές των 2 καρτών....Θα απαιτήσεις την ίδια κάρτα που είχες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trum@n Posted September 25, 2004 Author #6 Share Posted September 25, 2004 Ειναι centrino στα 1.6.Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο μηχανημα ειχε 1890 ευρω ενω το δευτερο 2010.Απλα το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μηπως αυτο το pixed δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα. Τωρα για το θεμα της καρτας.Οταν μου ειπε την καρτα του ειπα οτι εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερη ι Ατι απο την nvidia και με ρωτησε σε τι?Του ειπα δεν ξερω και μου ειπε ειναι καλυτερη αυτη.Απλα δεν ηξερα τι να του πω!!αυτα.Καμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Posted September 25, 2004 #7 Share Posted September 25, 2004 δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 καρτων... η 9700 ειναι σαφως καλυτερη και η 5200 βρισκεται παρα πολυ πισω...αν ο centrino ειναι πιο δυνατος σαν επεξεργαστης απο τον π4 3.06 και δεν παιζεις καθολου παιχνιδια τοτε κρατα τον....αν παιζεις εστω και λιγο αλλαξε το...ειναι που ειναι ψιλοχαλια τα λαπτοπ για gaming...να παρεις και χειροτερη καρτα??? μ@λ@κι@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Posted September 25, 2004 #8 Share Posted September 25, 2004 Να το αλλάξεις σίγουρα, είτε τελικά επιλέξεις να πάρεις πάλι αυτό που έχεις, είτε να γυρίσεις στην προηγούμενη σύνθεση...Ένα καμμένο pixel είναι ένα καμμένο pixel και απαιτείτε αλλαγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Posted September 25, 2004 #9 Share Posted September 25, 2004 η εγγυηση τι λεει?μεχρι ποσα καμμενα πιξελ σε καλυπτει?αν ειναι 3 πχ δεν νομιζω να το αλλαξουν...ειχα παρομοιο προβλημα με το toshiba του πατερα μου αλλα επειδη το χρειαζοταν για τη δουλεια του και δεν το ενοχλουσε το πιξελ ειπε οτι δεν τον νοιαζει...εμενα θα με ενοιαζε αλλα αφου ηταν ανενδοτος τοτε δεν με νοιαζει....αλλα καλο ειναι να κοιταξεις την εγγυηση του και να το πας πισω αν σε καλυπτει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Posted September 26, 2004 #10 Share Posted September 26, 2004 παιδια να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί τρόμαξα με αυτά που γράφει το παιδί...έχω μια tft 17 in και καναδυό pixel έχουν καεί εδω και καιρό..βέβαια εγγύηση δε παίζει γιατι την έχω πολύ καιρό...να ανησυχώ μήπως αρχίζουν να καίγοναται κ άλλα??δεν έκανα νεό θέμα γιατί δεν ειναι κ τόσο σημαντικό αλλα και εγώ θα ήθελα τη γνώμη σας αν μπορείτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Posted September 26, 2004 #11 Share Posted September 26, 2004 H 5200 εκτός από χάλια επιδώσεις σε σχέση με την 9700 (δεν υπάρχει καν σύγκριση) έχει και χειρότερη ποιότητα εικόνας. Τώρα αν είχα δώσει τόσα χρήματα και είχα τέτοιο πρόβλημα και είχα τον πωλητή να με κοροϊδεύει θα . ’ντε καλύτερα να μην πω τη θα έκανα. Πάνε το πίσω και πες τους πως σε 3 μέρες το πολύ θέλεις αυτό που αγόρασες καινούργιο. Αν σου πουν διάφορα, πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε πέρνα μια βόλτα από το κέντρο προστασίας καταναλωτών και όλα θα φτιάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.