Jump to content

Ilias83

Premium Members
  • Posts

    1.188
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Ilias83

  1. Ilias83

    Synology DiskStation DS218 NAS

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  2. Πωλείται το NAS του τίτλου σε άριστη κατάσταση. Στο κουτί του με όλα του τα παρελκόμενα και τα συνοδευτικά έγγραφα. Οποιοσδήποτε έλεγχος δεκτός. Παρακαλώ όχι παζάρια ή ανταλλαγές. Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής και στέλνω επαρχία μόνο μετά από κατάθεση ολόκληρου του ποσού μαζί με τα μεταφορικά.
  3. Ilias83

    2x Seagate Backup Plus Hub Desktop USB 3.0 Εξωτερικός HDD 8TB 3.5"

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  4. Ilias83

    2x Seagate Backup Plus Hub Desktop USB 3.0 Εξωτερικός HDD 8TB 3.5"

    Πουλήθηκαν εκτός forum.
  5. Προς πώληση δύο πανομοιότυποι δίσκοι Seagate Backup Plus Hub Desktop USB 3.0 8TB 3.5". Και οι δύο 100% Performance και από Health ο ένας 100% και ο άλλος 97%. (πιθανότατα λόγω κάποιων errors κατά τη μεταφορά αρχείων πράγμα για το οποίο έφταιγε το καλώδιο το οποίο και αντικαταστάθηκε) Μπορείτε να δείτε το Overview από το Hard Disk Sentinel το οποίο επισυνάπτω. Επισυνάπτω επιπλέον screenshots από Hard Disk Sentinel, CrystalDiskInfo και CrystalDiskMark καθώς και από το Seatools για τον δίσκο με το 97% health καθώς είχα αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το 97% health σε άλλο forum. Η απόδοση του δίσκου είναι απολύτως φυσιολογική και δουλεύει απροβλημάτιστα. Τιμή 120€ ο ένας και 110€ ο άλλος. Αν κάποιος τους θέλει και τους δύο μαζί θα τους αφήσω στα 200€. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και στέλνω επαρχία κατόπιν κατάθεσης ολόκληρου του ποσού μαζί με τα μεταφορικά.
  6. Ilias83

    Noctua NH-L9a AM4 SFF Top Flow CPU Air Cooler review

    Είχα στο παρελθόν την L9a σε ένα Silverstone LC19 με FM2. Δυστυχώς με ενοχλούσε ο θόρυβός της και ήμουν αναγκασμένος να μειώσω ρεύμα και συχνότητα λειτουργίας για να είναι αθόρυβο το HTPC. Ο επεξεργαστής μου τότε ήταν ένας AMD A6-4400M με TDP 35W. Οι οποίοι βέβαια δυστυχώς ουδεμία σχέση είχαν με τους προηγούμενους FM1 θερμικά στο ίδιο κουτί με χειρότερη ψήκτρα.
  7. Ilias83

    Official Ryzen Club

    Σε ενημέρωση των προηγούμενων post μου, σήμερα τελικώς περάσα Windows 10 Pro 64bit. Τα χαζά κολληματακια εξαφανίστηκαν τόσο στο boot όσο και στα Benchmarks.
  8. Ilias83

    Official Ryzen Club

    Ακόμα και αν δοκιμάσω με τις μνήμες στα 2133 πο παίζουν αν κάνεις Load Optimized Defaults κάνει πάλι το ίδιο κάποιες φορές. Αυτό μου κάνει εντύπωση, πως μπορεί να βγάλει π.χ. 15.7 στο Cinebench 11.5 αν δεν φάει το σκάλωμα και σε άλλο run να φάει το σκάλωμα και να βγάλει 14.6 Ίσως δοκιμάσω τελικά να βάλω Win10.
  9. Ilias83

    Official Ryzen Club

    Σήμερα ήρθε το τροφοδοτικό Corsair RM850x και το δωρεάν AM4 Kit Upgrade για την Dark Rock Pro 3 από την be quiet! Βασικά μένω εντυπωσιασμένος από την τακτική μερικών εταιριών να υποστηρίξουν με αυτόν τον τρόπο τους πελάτες τους. Αντ'αυτού π.χ. θεωρώ αστείο πως πρέπει να δώσω επιπλέον 10 ευρώ στα πάνω από 300 που έχω δώσει μέχρι στιγμής για προϊόντα της EK. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε και τον σετάκι για το WaterBlock. Γενικά ο επεξεργαστής μοιάζει να είναι σταθερός τουλάχιστον σε όσα βαριά Benchmarks έχω τρέξει με ρεύμα sto Auto στα 3800MHz. Για παραπάνω καλοκαίρι και η ψύξη δεν βοηθάει, οπότε δεν το παιδεύω πολύ. Το μοναδικό περίεργο που κάνει είναι το εξής. π.χ. στο Cinebench, έχει μεγάλες αποκλήσεις σε μερικά Run και σαν να κολλάει το ένα Thread (το ένα τετραγωνάκι μένει στάσιμο) όταν βγάζει μικρότερα Scores. Δεν μιλάω για OC καταστάσεις, αλλά Stock σε όλα. Γενικά παίζω τις μνήμες με το XMP τους στα 3200MHz και το θεματάκι μου μυρίζει λίγο για μνήμες. Υπάρχει και καινούργιο BIOS με AGESA 1.0.0.6 αλλά είναι Beta και δεν το θέλω. Καμιά ιδέα;
  10. Ilias83

    Official Ryzen Club

    @AlexanderK Εννοείται πως θα αλλάξω την θερμοαγώγιμη μόλις παραλάβω το AM4 kit για την Dark Rock Pro 3. Παιδιά γενικά Benchάρω αρκετά και πολύ συχνά και όλα τα μηχανήματα τα έχω πάνω σε κουτί και σε αντιστατική σακουλίτσα. Από το 2001 δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε έχω κάψει ποτέ τίποτα έτσι. Έχω κάψει με μπόλικους άλλους τρόπους, αλλά έτσι όχι. Δεν θέλω γενικά να είμαι απόλυτος σε τίποτα, απλά αναφέρω την εμπειρία μου. Και δεν μιλάμε για μια δύο μητρικές, υπήρχαν εποχές που πάνω στο γραφείο υπήρχαν 2-3 μητρικές ταυτόχρονα με νερά και ξενύχτι να βγάλω νούμερα. Ίσως δεν έτυχε. Τέλος πάντων το άφησα έτσι γιατί Τετάρτη παραλαμβάνω το τροφοδοτικό και είπα να μην το βάλω στο κουτάκι μέχρι να έρθει. Ωστόσο αφού με "μαλώσατε" ορίστε μερικές νέες φωτογραφίες (να μοστράρουμε και το κουτί ) Cable Managment από Τετάρτη...
  11. Ilias83

    Official Ryzen Club

    Έχοντας να πιάσω Intel από την εποχή του AthlonXP και έχοντας περάσει από μπόλικα AMD συστήματα, τα τελευταία 3 χρόνια έμπλεξα σε μια loopα ανακύκλωσης και δοκιμής διαφόρων Intel συστημάτων κυρίως (πέρασα μέσα σε ένα χρόνο από i7-2600k, i7-4770k έμεινα στο i7-3770k για να το αλλάξω και αυτό για την ευκολία ενός Laptop Y50-70 με τον i7-4710HQ το οποίο με συντρόφευσε 2 χρόνια) Λόγω αλλαγής αναγκών, αποφάσισα να στήσω επιτέλους ένα Desktop και βρήκα έναν FX-8320. (ο οποίος ενώ έχουν περάσει 2 από τα χέρια μου στο παρελθόν συμπεριφερόταν απίστευτα καλά και 5άριζε πολύ εύκολα με 1.475v) Όμως επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, μιας και θα το έβαζα που θα το έβαζα σε κουτί και κάτι που μου ήρθαν και κάτι χρωστούμενα ανέλπιστα είπα να αγοράσω το πρώτο μου καινούργιο σύστημα μετά από πολλά χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία αγορά καινούργιου συστήματος ήταν ο Χ2 4200+ (s939) !!! Ryzen 7 1700 Gigabyte Aorus GA-AX370 Gaming 5 Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200MHz Άντε και άλλη μια καθώς η ψύκτρα είναι απίστευτα όμορφη: Πρώτο Boot χθες με την μητρική να έχει έρθει με BIOS F4, οι μνήμες αν και στο Support List δεν ήθελαν να παίξουν με τίποτα στα 3200MHz. Αναβάθμιση σε F5 και έπαιξαν απροβλημάτιστα. Υπάρχει και το F6b που είναι Beta, αλλά τρώω BSOD στην εκκίνηση των Windows οπότε προτίμησα να μείνω με την F5. Δυστυχώς ταλαιπωρήθηκα λιγάκι με την εγκατάσταση των Win7 καθώς στο τελείωμα της εγκατάστασης δεν υπήρχαν drivers για usb οπότε χρειάστηκε να βρω PS2 πληκτρολόγιο απλά για να πατήσω ένα Enter. Η μέχρι τώρα εμπειρία είναι εντυπωσιακή όπως και η άνεση με την οποία τελειώνει όλα τα Multithread tests ο επεξεργαστής. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Ότι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι τώρα. Όποιος ενδιαφέρεται έχω ανεβάσει σκορ από τον επεξεργαστή στοκ στο HWBot. Περιμένω ακόμα ένα Corsair RM 850x πριν το κλείσω στο κουτάκι του. GPU προσωρινά μια 6850 και θα δούμε σιγά σιγά, σκέφτομαι για την 560 αν το πάω πιο οικονομικά ή την 580 για να παίζω και κανένα παιχνιδάκι. Αλλά είμαι στην φάση του διαβάσματος. Μέχρι τώρα δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω τον επεξεργαστή, ειδικά με Stock ψύξη και πάστα. Εξαιρετική η κίνηση της be quiet! να στέλνει δωρεάν το AM4 kit στους κατόχους AM4 board. Σε 8 ημέρες μου είπαν θα το έχω, οπότε θα μπει πάνω η Dark Rock Pro 3 και θεωρώ πως θα έχω εικόνα για το πόσο ανεβαίνει. Επίσης αργότερα θα παραγγείλω και το kit για την EK Supremacy EVO (Original CSQ) οπότε ίσως παίξει και λίγο με νεράκι απλά για τα Benchmarks. (Δυστυχώς το Lian Li P50R δεν χωράει υδρόψυξη χωρίς να το πετσοκόψεις και δεν το κάνω σε ένα τόσο ιδιαίτερο κουτί) Συγνώμη για το τεράστιο post, απλά ήταν τόσος ο ενθουσιασμός που έπρεπε να το μοιραστώ!!!
  12. Ilias83

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια Πολλά!!!
  13. Συγχαρητήρια σε όλους. Και του χρόνου!!!
  14. Ilias83

    #labxmas2014 day 12 - Ανακοίνωση νικητών

    Συγχαρητήρια σε όλους. Καλή Χρονιά!!!
  15. Πρόσφατα πάντως έστειλα μία ίδια που είχα αγοράσει μεταχειρισμένη από το eBay πίσω στην εταιρία, χωρίς απόδειξη ή άλλο συνοδευτικό και μου την αντικατέστησαν εντός εγγύησης τσεκάροντας μόνο το Serial Number για να δουν πότε είναι αγορασμένη. Απαντούν άμεσα στα email και γενικά εξυπηρετούν πολύ γρήγορα. Αντίστοιχα μία Shapphire και μία Gigabyte που πήρε μαζί η μητρική μου πεθαίνοντας χρειάστηκε να πάνε πίσω μέσω του καταστήματος που αγοράστηκαν ακόμα και αν αυτό σήμαινε πως εγώ πρέπει να τα στείλω πίσω Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα.
  16. Ενδιαφέρουσα η νέα πλατφόρμα αγγελιών. Νομίζω είναι καλή η ιδέα να διαχωριστούν από τα Forums.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.