Jump to content

ΝΧ6800

xrist

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.

Προσφατα πηρα αυτη τη καρτα αλλα παρολο που ειναι MSI διεπιστωσα οτι εχει μικροδιαφορες απο μια ιδια του overclockers.

1.εχει αλλο φαν

2.δεν εχει ρυθμιση των στροφων του φαν

Βεβαια δεν ειναι σοβαρες οι διαφορες αλλα ειναι δυνατον η ιδια εταιρια να βγαζει δυο διαφορετικες καρτες?

post-884-1416071263,8871_thumb.jpg

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Με γειες με γειες!!!! 3d mark 03 έτρεξες? Τι score σου βγάζει? (Λέω μπας και είναι καμιά 6800LE :unsure: ) Μπορεί απλά να είναι πιο καινούρια έκδοση. Το κουτί ήταν έτσι?

0.jpg

1.jpg

Παιζει κ΄αυτο Κωστα? Τι γινεται ρε συ.. στην Ελλαδα ολο τις μαπα εκδοσεις θα φερνουν?

Η δικη μου ειναι revision 3.0

Για την αλλη δεν ξερω.

Ωχ ειναι διαφορετικο απο το δικο μου..Δεν θυμαμαι το revision της δικης μου αλλα δεν πρεπει να ειναι 3.0.Παντως ειναι το ιδιο με την reference card της nvidia.

Απο temps τι λεει?

χωρις να εχω εμπειρια απο την συγκεκριμενη καρτα λιγο μου φαινεται το σκορ..περιμενα 17-18Κ περιπου τουλαχιστον...

ισως να φταει και το λειτουργικο σου...τι μνημες χρησιμοποιεις γιατι μην ξεχναμε οτι 01 ειναι πολυ cpu dependant...

Eιναι πραγματι χαμηλο.

Ειμαι με μια 512 της πλακας εν αναμονη 1G Crusial Ballistix PC3200.

Παιζουν ρολο ομως οι μνημες?

Επισης θελω να ρωτησω (για καποιον που ξερει) γιaτι οταν ανεβαζω το 3D Clock απο 325 σε 370 και το Memory clock απο απο 700 σε 840 πεφτει η θερμοκρασια σε 48 / 33απο 60 /40 που ειναι default??

Ακομη δεν τη πηρα ρε Δημητρη θα την βγαλουμε τα ματια?(αν και δεν βλεπω να κρατιεμαι):devil:

Βγηκε 310 τελικη.

Μηπως μπορεις να απαντησεις στα παραπανω ερωτηματα?

Ενα καλυτερο 3DMark 2003:

post-884-1416071267,2175_thumb.jpg

Λέω τώρα... Μήπως έχει αισθητήρα και ανεβάζει στροφές στο fan μόνη της???

Απλά αν χαλάσει τώρα δεν θα έχουνε περάσει 15 μέρες και θα μπορέσετε να γυρίσει πίσω για RMA, χωρίς πολλά-πολλά :slap:

Αυτό με το RivaTuner και heatpipes το δοκιμάσατε???

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=87863#post87863

Kαι γω το σκεφτηκα για τον αισθητηρα.(ισως να εχει).(Κατι διαβασα αλλα απο Αγγλικα πασχω λιγο)

Οι 60 /40 που ειναι default ειναι λογικη θερμοκρασια?

Το antialiasing απο που απενεργοποιειται? (το μενου ειναι ελληνικο γμτο)

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 21:10]

Kαι γω το σκεφτηκα για τον αισθητηρα.(ισως να εχει).(Κατι διαβασα αλλα απο Αγγλικα πασχω λιγο)

Οι 60 /40 που ειναι default ειναι λογικη θερμοκρασια?

Το antialiasing απο που απενεργοποιειται? (το μενου ειναι ελληνικο γμτο)

To antialiasing oi drivers της ΑΤΙ το αναφέρουν ως "μη αντιγραφή"

το σκορ ειναι χαμηλο αλλα παιζουν πολλα γιαυτο. 1 ειναι οτι δεν τα παει και τελεια η 6800 στο 01

2 το συστημα παιζει μεγαλο ρολο και οι μνημες επεισης. δες αν εχεις φιλτρα ενεργοποιημενα. δεν νομιζο οτι θα δυσκολευτεις δες καπου θα λεει 4χ 6χ για ΑΑ και καπως ετσι για το AF.

απλα αν τρεξεις το 03 θα ειναι πιο ευκολο να βγουν συμπεραζματα γιατι στο 01 παιζει πιο πολυ το συστημα.

οσο για το αλλο ερωτημα. πηγενε κοντα να ακουσεις το ανεμηστηρακη αν ενεβαζει στροφες. οταν την υπερχρονιζεις ανεβενης σε επιδοσεις? απλα λεω μην ενεργοποιητε το συστημα προστασιας τις nvidia γιαυτο

Thnks Bασιλη-Θοδωρε

Για το RivaTuner δεν ειμαι πεπειραμενος στις vga και κολωνω.

Οποιος θελει ας ερθει σπιτι να το δοκιμασουμε.:help:

Ναι οταν την υπερχρονιζω ανεβαινει σε 16393

Αυτη που εχω εγω ειναι με την χαλκινη ψυκτρα τις MSI και default θερμοκρασιες αυτη την στιγμη ειναι 55 πυρηνας και 40 πλακετα και την δουλευω στις 2800 στροφες.Σε foul load 60/45.Αν τις ανεβασω τις στροφες στις 4000 τοτε δεν ξεπερναει τους 50 ο πυρηνας και 40 η πλακετα. Λογικα το χαλκινο που ειχε θα ειταν πιο ακριβο και το κοψανε.Η ειναι Value kaρτα για να την πουλανε πιο φτηνα.Η συσκευασια ειταν κανονικη με ολα τα εξτρα?.

Στις θερμοκρασιες ειμαστε περιπου στα ιδια.

Αυτη που εχω γω δεν εχει ρυθμιση ...απλα ανεβαζει στροφες οταν την τσιτωνεις και κατεβαζει τη θερμοκρασια στους 48/33

Η συσκευασια και τα εξτρα ειναι ακριβως τα ιδια.

Απο 3DMark2001 πως πας?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.