Jump to content



Budget headset/mic για games και streaming


policymaker

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο combo ακουστικών και mic, μέχρι 50ευρώ. Στην ουσία, έψαχνα για gaming ακουστικά με μικρόφωνο, μέχρι που στο internet έγινε μια πρόταση όπως τα[ame=http://www.amazon.com/JVC-HARX700-Precision-Sound-Headphones/dp/B0013OWPV4/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1376680317&sr=1-5&keywords=jvc+headphones] JVC headset[/ame] μαζί με [ame=http://www.amazon.com/Zalman-Microphone-Zm-Mic1-Sensitivity-Headphone/dp/B00029MTMQ/ref=pd_bxgy_e_img_b?tag=viglink121869-20]αυτό εδώ το μικροφωνάκι[/ame] το οποίο βρήκε πάρα πολλους υποστηρικτές, και για να είμαι ειλικρινής οπτικά φαίνεται πάρα πολύ ωραίο.

To mic και τα ακουστικά θα συνδέονται πάνω στα creative t10 που έχω, και δεν έχω ειδική κάρτα ήχου. Θέλω απλά κάποια τίμια για τη τιμή ακουστικά που θα ενισχύουν την εμπειριά του παιχνιδιού, και ένα καλό μικροφωνάκι που να ακούγεται σωστά σε skype/streaming. Για αυτό ενθουσιάστηκα με το combo πιο πάνω, αλλά τα JVC ξεφεύγουν στη τιμή, και σκέφτηκα πως θα γνωρίζετε κάποια άλλα επώνυμα πιο φθηνά, καθώς από οτι διάβασα στο internet, όλα τα κλασσικά επώνυμα "απλά" headphones πατάνε οτιδήποτε φέρει τον όρο gaming πάνω, και τους πιστεύω.

Οπότε θέλω απλά το combo να είναι μέχρι 50€, και να είναι ΑΝΕΤΑ, να αγκαλιάζουν τα αυτιά όσο πιο σωστά γίνεται. Ευχαριστώ οποιονδήποτε μοιραστεί τα φώτα του μαζί μου!

Link to comment
Share on other sites

Τα JVC HA-RX 700 αξιζουν καθε ευρω που ζητανε, το ιδιο και τα creative aurvana live!, μικροφωνακι με κλιπ βρισκεις και στην στουρναρη με 3 ευρω, τωρα αν δωσεις 40-60 σε καποιο απο τα 2 να ξερεις οτι δεν προκειται να πανε χαμενα σε καμια περιπτωση γιατι βγαζουν πολυ καλο ηχο για τα λεφτα τους.

Επισης θα σου προτεινα τα samson SR850 απο τα οποια ομως δεν εχω προσωπικη εμπειρια παρα μονο με τον driver λογω superlux 668B, (φορανε τον ιδιο, οπως και τα CAL με τα denon DH-1001 )

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τα ηχεία που θα τα συνδέσω πάνω έχουν και mic υποδοχή και ειναι μόνο 10 watt, οπότε δε πρόκειται καν να ζοριστούνε τα ακουστικά(θέλω να αποφύγω να τα συνδέσω απευθείας πάνω στην κάρτα ήχου γιατί γουστάρω και τα ηχεία). Υπάρχει περίπτωση να ακούγονται πολυ χαμηλά ή να μην κάνουν για gaming? Αν και τα προτείνουνε πάρα πολύ. Επίσης, γνωρίζεις κανα μαγαζί που θα μπορούσα να βρω τα ακουστικά για κάτω από 50€?

edit: βρήκα από UK τα JVC 39 ευρώ με μεταφορικά και μάλλον θα τα παραγγείλω...

EDIT: sofgr?? έπαιζες cs source?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.