Jump to content



Hauppauge WinTV HVR4000 TV tuner


Tzimmys

Recommended Posts

Hauppauge WinTV HVR4000 - True HD TV tuner - Quad mode (Analogue, Digital, Satellite both DVB-S and HD DVB-S2)

ΠΩΛΕΤΑΙ Ψηφιακός και αναλογικός δέκτης δορυφορικής και επίγειας τηλεόρασης PCI Hauppauge WinTV-HVR-4000 Hybrid TV Card WinTV-HVR-4000: ο καλύτερος τετραπλός τηλεοπτικός δέκτης για το PC σας!

Το WinTV-HVR-4000 είναι ένας τηλεοπτικός δέκτης που υποστηρίζει τέσσερις μορφές τηλεόρασης: αναλογική τηλεόραση PAL/SECAM, δωρεάν ψηφιακά επίγεια κανάλια DVB-T, ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση DVB-S και ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση υψηλής ανάλυσης DVB-S2. Παρακολουθήστε και καταγράψτε αναλογική, ψηφιακή επίγεια, δορυφορική τηλεόραση υψηλής ανάλυσης, όλα με μία κάρτα PCI!

Η κάρτα είναι σε άψογη κατάσταση και έρχεται με το original τηλεκοντρόλ, το ματάκι για το remote και το cd της hauppauge, το οποίο χρειάζεται ακόμα και αν κατεβάσετε τους πιο καινούριους drivers από το site. Είναι το κλείδωμά τους, θέλουν να βλέπουν original cd στο σύστημα.

Προσοχή!! Την αγόρασα μεταχειρισμένη πριν από λίγες μέρες και θα πρέπει να ξέρετε δυο πράγματα.

Πρώτον, η hauppage δεν δίνει h264 codecs. Αυτό σημαίνει ότι για να δούμε τα ψηφιακά και γενικά τα κανάλια που εκπέμπουν σε h264, πρέπει να εγκατασήσουμε κάποιον τρίτο decoder, όπως ffdshow, DivX H.264 Decoder, CoreAVC, arcsoft ή γενικά κάποιον τρίτο.

Δεύτερον και πιο σημαντικό, στα win 8 υπάρχει θέμα. Το remote control δε δουλεύει. Στα win 7 64 bit που δοκίμασα, δουλεύει άψογa.

Την αγόρασα 40 ευρώ και πήγε 45 με τα μεταφορικά, την δίνω στα 40 σύνολο.

Δημήτρης, Λάρισα

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.