Jump to content

Tzimmys

Premium Members
  • Posts

    344
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Tzimmys

  1. Γράφτηκα στο site τους. Δε καίγομαι γιατί ευτυχώς έχω ηχεία, αλλιώς θα τα είχα πάρει!!... Σιγά- σιγά μάλλον θα το κάνω. Για όποιον ενδιαφέρετε, η εικόνα είναι αυτή...
  2. Ε, είμαι και εκτός εγγύησης, τι να πω? Ωραίος φίλε, μήπως είσαι και μέλος εκεί για να δούμε και την εικόνα που επισυνάπτει ο τύπος?
  3. Λοιπόν, να σας δώκω ένα update... Με το control pod φίλου δούλεψε, άρα εντοπίσαμε το πρόβλημα. Η logitech δε μπορεί να μου στείλει και με παρέπεμψε σε ebay κτλ, το οποίο όμως θα μας βγει κανα 100άρι (δε σφάξανε)..!! Το ψάξιμο όμως απέδωσε! Βρήκα έναν τύπο, ο οποίος φτιάχνει πολλά πραγματάκια για ηχεία της logitech. Δίνει κάτι καλώδια λοιπόν, από 25 μέχρι 50, αναλόγως των χαρακτηριστικών, για αντικατάσταση του pod. Το θέμα είναι, ότι τώρα που το είδα, σκέφτομαι μπας και είναι πολύ απλό και μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας. Μπορεί κανείς που το κατέχει, να καταλάβει στη συνδεσμολογία? Link του τύπου από το ebay. Logitech Z 5500 Z5500 Control Pod Bypass Cable 10ft | eBay Logitech Z 5500 Z5500 Control Pod Bypass Cable 12ft 3 Jack with Volume Control | eBay
  4. Στη φάση που είμαι, οτιδήποτε θα βοηθήσει. Ας πούμε, το να ξεκινήσω με το control pod, είναι μια αρχή. Εγώ θα ξεκινούσα από το woofer.
  5. Για επισκευή, χλομό το κόβω... θα περιμένω λίγο μπας και έχει κανείς καμιά ιδέα, και μετά θα το πάρω απόφαση και βλεπουμε...
  6. Καλησπέρα παιδιά... Μια ανάσταση στο θέμα, όχι για καλό. Τα ηχεία μου, 3 χρόνων τώρα, χθες το πρωί σταμάτησαν να δουλεύουν. Το βράδυ ακούγαμε μια χαρά μουσικούλα, το πρωί γιοκ.... Έκανα reset, δοκίμασα να βάλω το jack των μπροστινών σε ραδιόφωνο, κοίταξα την ασφάλεια, τίποτε, nothing! Ακούγετε ένας ήχος μόνο από το μπροστινό αριστερό ηχείο. Σα παράσιτα, χιόνια, ξέρετε... Αν το ανεβάσω σχεδόν τέρμα, ακούγεται από το βάθος και αυτό που θα έπρεπε να παίζει. Επικοινώνησα ήδη με logi, αλλά είμαι αρκετό καιρό εκτός εγγύησης. Δεν έχω παράπονο, αλλά αν κανείς έχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και το πώς μπορώ να το διορθώσω.... Ευχαριστώ!
  7. Όλα πήγαν καλά, για ακόμη μία φορά η logi δείχνει για πιο λόγο βρίσκεται εκεί που είναι. Το καινούριο σετ δρομολογήθηκε, μου ήρθε ο αρ αποστολής. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια Ερνέστο.
  8. Σε ευχαριστώ φίλε. θα στείλω mail και βλέπουμε.
  9. Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας. Εδώ και καιρό το μπροστά δεξί ηχείο μόνο, σε κάποιες ταινίες κάνει έναν ήχο. Δε ξέρω πως ονομάζεται αυτός ο ήχος, αλλά είναι αυτό που είναι σαν να είναι καμένο το ηχείο. Όποιος κατάλαβε τι εννοώ ας με βοηθήσει με τη λέξη τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά (για να στείλω μήνυμα στη logitech). Επίσης όταν τα βάζω δυνατά μυρίζει καμένο.
  10. ps3, το παλιό, όχι το slim, μόλις 669.
  11. Tzimmys

    Official Windows 7 Thread

    Σωστά υποθέτεις. Μήπως είναι πρόβλημα της μητρικής μου?
  12. Tzimmys

    Official Windows 7 Thread

    Μια ερώτηση φίλε. Τις θύρες usb σου τις βγάζει κανονικά όλες 2.0? Τις πίσω μου τις βγάζει 1.0
  13. Tzimmys

    Official Windows 7 Thread

    Thanks και από μένα. Είχα το ίδιο θέμα και λύθηκε με τον τρόπο που λες.
  14. Tzimmys

    Official Windows 7 Thread

    Ναι
  15. Tzimmys

    Official Windows 7 Thread

    Εγώ έχω βάλει αυτή και δουλεύει μια χαρά
  16. Tzimmys

    Official Windows 7 Thread

    Τι ακριβώς εννοείς?
  17. Tzimmys

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Μόλις το έβγαλα. Μπαμ-μπαμ χωρίς επανεκκίνηση. Αν είναι μόνο για το 3d ψιψιψίνι και πιάνει και 1 giga, είναι για βγάλσιμο.
  18. Tzimmys

    Ρυθμιστε τις οθονες σας!

    να ρωτήσω κάτι. Αν εγκαταστήσω ένα icc profile πειράζει τα χρώματα, brightness & contrast ή μόνο τα χρώματα? Ευχαριστώ.
  19. Tzimmys

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Άκουσα για μέσα Ιουλίου. Το Stereoscopic 3d driver το βγάζουμε από ότι κατάλαβα, ε?
  20. Tzimmys

    Official Windows 7 Thread

    Έχω κάνει οδηγό εδώ.
  21. Ναι, το είχα δει και πριν. Αλλά τι σε πειράζει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να πάρεις απάντηση?
  22. Συμφωνώ. Και καλό θα ήταν να τους μιλήσεις πριν βάλεις χέρι στα ηχεία.
  23. Tzimmys

    Samsung MLC/SLC thread

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.