Snips Posted October 4, 2004 #1 Share Posted October 4, 2004 Ποιο προτείνετε? ¨Εχω ένα SAMSUNG που ...απογειώνεται :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Posted October 4, 2004 #2 Share Posted October 4, 2004 Τα παλαιοτερα μοντελα της Toshiba ηταν αρκετα αθορυβα, μεχρι και το 1802 δηλ γιατι το καινουριο ειναι στην ουσια samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Posted October 4, 2004 #3 Share Posted October 4, 2004 και τα asus ειναι αρκετα θορυβωδη (ποιοτικα δε) .τα sony ειναι αρκετα αθορυβα κ σχετικα καλα απο επιδοσεις.παντως εγω θα επαιρνα ενα asus.σκυλια.οκ κανουν φασαρια αλλα κρατανε χρονια.εχω ενα 50x cdrom που αγορασα το τελος 2000.δεν εχει πεταξει ουτε ενα δισκακι εξω,σκυλι και ενα dvd που ειχα παρει για φιλο το 2002 μιαα χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Posted October 4, 2004 #4 Share Posted October 4, 2004 το πιο αθόρυβο που έχω δει ήταν ένα MSI που δεν καταλάβαινες αν έχει δισκάκι μέσα ή όχι τώρα για όλα τα άλλα(περί του MSI ) δεν ξέρω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted October 4, 2004 #5 Share Posted October 4, 2004 όντως τα παλιά toshiba ήαν τα πιο αθόρυβατο MSI είναι αθόρυβο όντως (εκτός από κάτι τρελά που το πιάνουν στο startup για μερικά secs....)μετά κοίτα και το sony (λίγο περισσότερο θορυβώδες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Posted October 4, 2004 #6 Share Posted October 4, 2004 toshiba δαγκωτο....αφου αναγκαστηκα να φλασαρω ενα για να ....το ακουω! ενταξει κατι κερδισε και σε επιδοσεις δε λεω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Posted October 4, 2004 #7 Share Posted October 4, 2004 toshiba m1612 δεν ακουγεται καθολου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted October 4, 2004 Author #8 Share Posted October 4, 2004 Μόνο αυτό βρίσκο στο INFOSHOP:TOSHIBA SD-M1712B 16X48 BULKάλλα μαγαζιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Posted October 4, 2004 #9 Share Posted October 4, 2004 το δικό μου plextor PX-712A είναι τελείως αθόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Posted October 5, 2004 #10 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από Snips Μόνο αυτό βρίσκο στο INFOSHOP: TOSHIBA SD-M1712B 16X48 BULK άλλα μαγαζιά? παρτο οσο προλαβαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted October 12, 2004 Author #11 Share Posted October 12, 2004 το NEC 2500 μπορεί να χτησιμοποιειθέι για απλο DVD ROM????έχω διαπιστώσει ότι πολλά DVDs που το ίδιο ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΤΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted October 12, 2004 #12 Share Posted October 12, 2004 το 2500 δεν είναι καλό για ανάγνωση (θα βρεις αρκετά στοιχεία στο lab υπέρ αυτής της άποψης)αυτά που γράφει όντως δεν τα διαβάζει μερικές φορές (αν και συνήθως αν κάνεις eject και το ξαναβάλει τα διαβάζει....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted October 12, 2004 #13 Share Posted October 12, 2004 Έχω το Toshiba και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Πάντως σε ένα PC που έβαλα ένα CD-R LG, έπαθα την πλάκα μου! Τώρα δεν ξέρω άμα είναι εξίσου αθόρυβα και τα DVDs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.