Jump to content



Bios για Creative ti 4400


georgeks78

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα στο pc της αδερφης μου, το οποιο τρεχει default ΠΑΝΤΑ και δεν εχει γινει Oc ουτε για πειραματισμο. Αλλαξε καποια πραγματακια (εντος αυτων και μνημες) και μεχρι να παρει καινουριες της ειχα δωσει ενα 256αρι corsair pc3200 , Μετα απο εγκατασταση winxp και sp2 προσπαθησε να βαλει ενα παιχνιδι, νομιζω το KOTR. και της πεταξε καποιο error και restart. Εκτοτε η καρτα γραφικων creative gforce ti 4400 με το που ξεκιναει εμφανιζει το Logo των winxp κατεστραμενο (γραμμες) μπαινει windows Και αρχιζει να κανει blink Η οθονη και διαφορα αλλα τετοια ομορφα. Το δε desktop ειναι γεματο γραμμουλες απο δω κι απο κει. Σα να χει φαει oc alla se default ταχυτητα. Εβγαλα τη ψυκτρα και το ανεμιστηρακι , τα καθαρισα εβαλα νεα παστα αλλα τιποτα. Το να βαλω ψυχτρες στις μνημες αποκλειεται, Πανω στη καρτα δε φαινονται γρατσουνιες η σημαδια απο κομμενα πυκνωτακια κλπ τσεκαρα και τα ποδαρακια τους.Καμμια ιδεα κανεις???? σκεφτομουνα μηπως εφαγε καμια φρικη το βιος, Ξερει κανεις που μπορω να βρω να ξαναflasharw?

Να πω οτι ακολουθησε ξανα φορματ χωρις αποτελεσμα και σε αλλα 2 πψ που δοκιμασα τη καρτα κανει τα ιδια οποτε κατι εχει παθει

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω, εγώ έχω αντιμετωπίσει παρόμοι πρόβλημα σε δυο PC με τελείως άσχετα μεταξύ τους parts αλλά και τα δυο με WinXP. Το πρόβλημα λύθηκε μόνο με format και στις δυο περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Θα το δοκιμασω κι αυτο

αλλα το θεμα ειναι ομως οτι εγινε ξαφνικα

ειναι δυνατον πλεον οι μνημες να μην μπορουν να παιξουν στη default συχνοτητα?

@Makis εχω δοκιμασει και σε 98 με τα ιδια αποτελεσματα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.