Jump to content



Πληκτρολογιο εχει φως;


8anos8888

Recommended Posts

Δεν ξερω... λεει highlighted keyboard και μετα λεει ανετο για gaming to βραδυ. Μηπως εννοει για το εξογκωματα πανω στο WASD και λοιπα που εχει για να τα νιωθεις και οχι να τα βλεπεις στο σκοταδι... Κοιταξε τις φωτο στο link, δεν εχει φως εκει στα κουμπια... Φοβαμαι μην το παρω, δεν εχει τελικα φως και τζαμπα το πηρα μετα.

Link to comment
Share on other sites

Φωτιζόμενα πλήκτρα έχει. Αλλά μην περιμένεις ανεξάρτητο φωτισμό σε κάθε πλήκτρο. Υπάρχει μια διαφανής επιφάνεια εσωτερικά κάτω απο τα πλήκτρα κατά μήκος του πληκτρολογίου που την φωτίζουν 4-5 leds και διαχέεται το φως απο τα πλήκτρα.

Σύμφωνα με τη σελίδα έχει και 2 επιλογές χρωμάτων - κόκκινο και μπλέ.

Αν το budget σου είναι κοντά στα 69€ κοίτα σε Κωτσόβολο αν έχουν ακόμα το CM Trigger με κόκκινο φωτισμό σε κάθε πλήκτρο ξεχωριστά και μηχανικά πλήκτρα.

Link to comment
Share on other sites

Για δες και αυτό το πακετο της coolermaster χθες το πήρα , μονο μπλε φως στο πληκτρολόγιο με κουμπί on/off. Το ποντίκι φωτιζόμενο κι αυτό με μπλε φως (δεν σβήνει και με κλειστό το PC). Για μένα πάντως, για την τιμή του καλό είναι.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα το αγορασα, ετσι οπως τα ελεγε ο vagsk ειναι το πληκτρολογιο. Τα φωτα δεν σβηνουν ποτε, μα δεν μπορω να το δω σαν μειονεκτημα αυτο ετσι και αλλιως. sylar335 Ποντικη ειχα παρει ηδη και τα προιοντα ηταν απο τα τοπικα καταστηματα οποτε δεν ειχαν μεταφορικα... Το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ειχε 22 ευρω ( Varr VK-1).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.