Jump to content

Καινούργιο PC

Adrianos

Recommended Posts

Χρειάζομαι την βοήθεια σας και την πήρα σας .

Θέλω να πάρω καινούργιο PC αλλά κολλάω στο τι motherboard να πάρω (πιστεύω σαν εταιρία είναι καλύτερα τις gigabyte) και με πιο chipset 915 ή 925 η να μείνω ακόμα στο πιο παλιό 875?

Αν πάω στο 925 χρειάζομαι οπωσδήποτε DDRII που είναι πιο ακριβή από την απλή DDR που από ότι έχω ακούσει είναι πιο γρήγορη. Το 925 υποστηρίζει την τεχνολογία Intel

Θα δυσκολευτείς να βρεις μητρικές με 478 socket όπως και τους αντίστοιχους επεξεργαστές..

Αν δεν έχεις κανένα εξάρτημα το οποίο να μπορείς να χρησιμοποιήσεις, τότε γνώμη μου είναι να πας σε 915 και ddr2 μνήμες και με νέα pci express κάρτα γραφικών...

Αλήθεια, την λύση της AMD, γιατί την έχεις αποκλείσει ?

α, και όταν κάνεις μία ερώτηση και κάποιος καθήσει και ψάξει για να σου δώσει απάντηση, καλό θα είναι να γράψεις και μία ευχαρστήρια κουβέντα - έτσι για το καλό....

Όχι δεν έχω κάποιο εξάρτημα , όσο για την κάρτα γραφικών πιο chip προτείνεις? (Προτιμώ σε ATI).

Όσο για την ΑΜD δεν την προτιμώ και τόσο μου φαίνεται αξιόπιστη (προσωπική μου γνώμη)

φιλε Adrianos ,μιας και αγορασα νεο PC μολις 2 βδομαδες πριν πρεπει να σου πω οτι μαλλον θα κανεις ΜΕΓΑ λαθος αν παρεις κατι απο αυτα που λες. πριν απο κανα μηνα που αρχισα να ψαχνω και γω το τι θα παρω ημουνα στα ιδια με σενα. δλδ Ρ4 , PCI express , new intel chipset κτλ κτλ...

το εψαξα το θεμα σε ενα σωρο forums και σε παρα πολλα site με benchmarks.

Τελικα πηρα το μηχανημα που βλεπεις στην υπογραφη μου και νομιζω πως εκανα την καλυτερη δυνατη επιλογη για το budget μου ( 2200 ).

- οχι Ρ4 PresHot !!! Πρωτον ψηνονται κυριολεκτικα (μπορεις βεβαια να φτιαχνεις ανετα εναν ζεστο Nescafe πανω τους :p )!! Ο Α64 που εχω ειναι σε 42-44 σε νορμαλ desktop εργασιες και σε 50 οταν παει full για πολλη ωρα ( να μην αναφερω το Cool'n'Quiet που ειναι πολυ χρησιμο ).

2ον οι Α64 υπερτερουν σε ολες σχεδον τις κατηγοριες πλεον ( εκτος απο encoding ).

-οχι στα νεα 915 και 925 της Intel . Ειναι πολυ νεα και εχω ακουσει ενα σωρο λαθη και προβληματα. Εξαλλου το PCI Express προς το παρον ειναι πρακτικα αχρηστο...

Προτιμησε Nforce 3 250. Απ'οτι ξερω ειναι οτι καλυτερο για Α64.

και αν θες στο μελλον να επεκταθεις σε 64bit με τον Α64 θα εισαι ηδη εκει ;)

(δε ξερω κατα ποσον μπορεις να πας σε Α64 με 939. Αν εχεις λιγη υπομονη ή και το καταλληλο budget χτυπα 939. και μελλον εχουν και καλυτερες ταχυτητες απο αυτους σε 754...)

Πρακτικα θα σου πω οτι και εγω τα ακουγα με μεγαλη καχυποψια τα περι "Α64 ειναι καλυτερος απο Ρ4". Οταν το δεις απο κοντα και μονο απο την αποκριση στο περιβαλλον των WinXP θα καταλαβεις την διαφορα ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.