Jump to content



Overclocking i5 4xxx Haswel...


icy20

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ανταλλαξουμε ρυθμισεις συχνοτητες κτλ για τους νεους haswell i5 cpus.

Αν δεν κανω λαθος το default voltage τους ειναι 1.15? Εγω (χωρις να δοκιμασω game βεβαια) εβαλα ολα auto εκτος απο cpu voltage που το εβαλα 1.13 και multi 42. Τι εχετε εσεις? Ειμαι με corsair αεροψυκτρα. (Α70 αν θυμαμαι καλα)

Link to comment
Share on other sites

Εχει νοημα να τρεχω τετοια προγραμματα? Σε αυτο τον υπολογιστη μονο games τρεχω. Αρα αν βαλω ενα game πολυ ωρα δεν θα καταλαβω τι γινεται? Αυτα τα mobos κανουν undervolting? Στο z77 μου θυμαμαι εδινα 1.15 και σε full load εδινε 1.13 κατι τετοιο...Οταν λες 1.1 εννοεις 1.1 απο το uefi?

Link to comment
Share on other sites

Σε πραγματικες συνθηκες δεν θα φαει τοσο ζορι ο επεξεργαστης. Αλλα αν θες την γνωμη μου μην του δωσεις παραπανω απο 1.10 με την ψηκτρα που εχεις.

Σκεψου νε μια tundra td02 σε push pull διαταξη εχω 4.2 ghz @1.2v που ειναι το stock και σε linpack 11.1 βγαζει 221gflops με 95 βαθμους θερμοκρασια.

Link to comment
Share on other sites

1.2V με μια Aegir αντιστοιχη της megahalems ,οχι κατι συνταρακτικο δηλαδη καποιος προσφατος εδω μεσα εχει max 80 prime95 με linpack με 1.2

Ενω τερματιζει 1.27 4600.

Αν εχεις καλο κομματι μια χαρα ειναι μεχρι και 1.25V με καλουτσικο αερα.Ολα θεμα κομματιου ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.