Jump to content

Πρόβλημα με συναλλαγή

SpY1416003162

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Και πως θα αποδειξεις οτι λες στην αστυνομια?Με τα pms?Χλωμο σε κοβω...Σε αυτες τις πε

Δεν ντρεπεσαι ψεύτη? Παραλαμβανεις, το γ@μας και μετα λες οτι δηθεν το εστειλα προβληματικό??? Μεχρι και στο Fleamarket θετικη αξιολόγηση εχεις κανει....

Εχω πουλησει αμετρητες φορες μεσα στο Lab και αλλοτε στο PCtech και ουδεποτε ειχα πρόβλημα!

Ντροπη σου !!!! Τις απατεωνιες αλλου....

Βρε παιδιά, ας είμαστε λογικοί....

σε τέτοιες φάσεις, άκρη δεν βγαίνει.... το σωστό (κατ'εμέ) είναι να μιλήσετε και να δείτε αν μπορεί να περάσει rma η κάρτα...

Σε συνναλαγές μεταξύ αγνώστων, όπου το προϊόν δεν δοκιμάζεται πριν δωθούν τα χρήματα, πως μπορείς να πεις αν φταίει ο πωλητής, ο αγοραστής ή το ταχυδρομείο/κούριερ....

Γνώμη μου, προσπαθήστε να δείτε τι επιλογές έχετε για rma.

Μπορει να την στειλει κατευθειαν στην Sapphire Αμερικης. Αποδειξη δεν εχω, αλλα κανουν RMA με s/n της καρτας.

Μπορω να πληρωσω τα μισα μεταφορικα.....

Βρε zyx, αυτό που λες εσύ προυποθέτει ότι ο πωλητής σου φέρθηκε σκάρτα.... στην συγκεκριμένη περίπτωση ξέρεις ποιος έκανε την πατατιά?

Διαφωνώ....

Αν εγώ είχα στείλει άριστο προϊόν σε κάποιον και του έβγαζε τα μάτια, δεν θα δεχόμουν να πλήρώσω ούτε ένα ευρώ....

Παιδιά, μην το κάνουμε δικαστήριο, αν το θέλετε, ο κανόνας σε αυτή την περίπτωση είναι να τεσταριστεί το προϊόν, διαφορετικά άκρη μπορούν να βρουν(αν βρίσκεται) μόνο οι 2 τους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.