Jump to content
Hello everyone. Σε περίπτωση που το γιορτινό θέμα εξαφανίζεται μόλις κάνετε sign in, αλλάξτε τέρμα κάτω από το "Theme" στο Christmas Theme ή αν δεν αρέσει (whaaat?) στο default one ή στο night theme αντίστοιχα. ×

.38-.45

Retired Founders
 • Content Count

  7,624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About .38-.45

 • Rank
  Retired Founders

Πληροφορίες Προφίλ

 • Περιοχή
  walking through Babylon
 • Επάγγελμα
  ξεσκονίζω κουραμπιέδες

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Θα ήθελα να ήμουνα στο beta testing. Την προηγούμενη φορά ο κόσμος ζητούσε άλλα features κι αυτοί έκαναν τα δικά τους.
 2. Και πως θα σε κάνω αφού;
 3. .38-.45

  Node 804

  Ναι, το ξέρω. Δουλεύει σίγουρα με raid? Στο 1 λεπτό το έχω, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι δουλεύει. Αλλιώς αν δουλεύει, σημαίνει ότι από κάπου υπάρχει συντονισμός.
 4. .38-.45

  Node 804

  lol! Ευχαριστώ!! Δεν ξέρω για τα 5. Έχω ξεχάσει πως γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν είχα και Intel ποτέ. Με τις θερμοκρασίες που βλέπω πάντως, δε νομίζω να μπορώ να παίξω ήσυχα χωρίς delidding.
 5. .38-.45

  Node 804

  Ότι ακούγονται οι δίσκοι. Και δεν ξέρω αν τα windows τους σταματάνε μέτα από λίγο.
 6. .38-.45

  Node 804

  Μετά από πάρα πολλά χρόνια, αποφάσισα να στήσω ένα μικρό μηχάνημα για το Xplane. Ψάχνωντας, έπεσα πάνω στο Node 804 της Fractal Design. Το setup ήταν λίγο πολύ γνωστό (i7-7700k, z270 mATX, 32GB, GTX1080, m.2) οπότε το μόνο θέμα πού έμενε να λυθεί ήταν αν χωράει το Kraken X62 χωρίς να χρειαστούν εργαλεία. Το 804 αποδείχτηκε πολύ βολικό κουτί για να δουλέψεις, πιο πολύ λόγω σχήματος και ύστερα επείδη ξεκουμπώνουν όλα από πάνω του. Στα 5volt οι ανεμιστήρες του είναι ήσυχοι, αλλά μετακινούν επαρκή ποσότητα αέρα. Ο ένας ανεμιστήρας δε βόλευε εκεί που ήταν, αν το κουτί είχε μερικά χιλιοστά παραπάνω θα χωρούσε το ψυγείο, αλλά βρήκε θέση μπροστά από την 1080. Οριακά μεν, αλλά βρήκε. Το Kraken στο silent mode είναι απλά αθόρυβο, Εχει αργές αντιδράσεις, αλλά μου άρεσε η λογική που ακολοθει η NZXT στο χειρισμό του. Την Palit δε μπορείς να την πεις και ήσυχη, τη διάλεξα σκεφτόμενος ότι η μεγάλη ψήκτρα θα δουλεύει λίγο καλύτερα από τις άλλες. Όταν ξεκινάει ο ανεμιστήρας της ακούγεται σαν αεροπλάνο, οπότε ταιριάζει στο concept. Στο boot αλλάζει χρώματα, μέχρι να σταματήσει σε αυτό που διάλεξες. Το σύστημα τελικά βγήκε πολύ πιο ήσυχο σε gaming από ότι περίμενα, με μοναδική παραφωνία το raid, που είναι το μόνο που ακούγεται σε σχέση με το υπόλοιπο μηχάνημα. Δε μπόρεσα να κάνω πολλά στο θέμα cable management, δεν είχα το χρόνο, το χώρο, τα υλικά και τα εργαλεία. Μόνο ότι είχαν μέσα οι συσκευασίες.
 7. To Vapochill είναι ακόμα στο υπόγειο. Πρέπει να βρεθεί τι μπορεί να γίνει με αυτό.
 8. Καιρός του ήταν μετά από τόσα χρόνια!! Πολύ καλη δουλειά και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, ορατούς και μη.
 9. Είναι γνωστό, πως πριν την Apple, δεν υπήρχε τίποτα κυλινδρικό και όμορφο.
 10. "τύρβη" και "θερμική αντίσταση".. Με αρέσεις πολύ εσύ, πολύ με αρέσεις..
 11. Πολύ ωραία η ανάλυσή σου Seafalco για το οριακό στρώμα, μπράβο!
 12. Καθόμουνα και διάβαζα ξανά αυτα τα πρώτα reviews.. Τις στιγμές εκείνες, τα ξενύχτια και τα γέλια, δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ. Να είσαστε όλοι καλά, με υπομονή και επιμονή να μεγαλώνετε το TheLab μέρα με τη μέρα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.