Jump to content



Ασυμβατότητα Keyboard με Win 7 x64


Sitios

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πριν από μερικές μέρες, αγόρασα ένα σετ keyboard-mouse το CM Storm Devastator.

Για να μη φλυαρώ, το keyboard το δοκίμασα σε τρία διαφορετικά pc με Windows 7 SP1 64bit και σε διαφορετικές θύρες USB και παντού παρουσίαζε πρόβλημα, καθώς δε λειτουργούσαν συγκεκριμένα κουμπιά (Shift, Caps Lock, Backspace, T, Y, κ.ά.).

Έπειτα το σύνδεσα σε ένα pc με Windows 7 SP1 32bit και έπαιξαν κανονικά όλα τα πλήκτρα.

Driver έψαξα να κατεβάσω, δε βρήκα (ούτε από το Device Manager βρίσκει). Επίσης, στο Product Sheet της εταιρίας δεν αναφέρει κάτι.

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση, είναι πολύ καλοδεχούμενη...

Link to comment
Share on other sites

αυτο ειναι πολυ ιδιετερη περιπτωση...

Λειτουργικα συστηματα 64 bit κυκλοφορουν εδω και παρα πολλα χρονια οποτε δε δικαιολογειται να μην παιζει out of box, και... ελεος για πληκτρολογιο μιλαμε, να μην παιζαν καποια ειδικα πληκτρα το καταλαβαινω, αλλα βασικα πληκτρα πρεπει να λειτουργουν κανονικοτατα σε οποιοδηποτε λειτουργικο οσα bit κι αν ειναι αυτο.

Προσωπικα εχω εξερευνησει με διαφορα πληκτρολογια game, multimedia κτλ τα πιο "παραξενα" λειτουργικα συστηματα (και δε μιλαω απλα για linux, bsd και τετοια που απλως δεν εχουν τρελο κοινο αναμεσα στους οικιακους χρηστες αλλα ακομα και καπoια περιεργα unix-οειδη που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους ) και οκ, μπορει να μην λειτουργουσαν παντα καποια ειδικα πληκτρα (λογικο αφου ειναι extra και προγραμματιζομενα) αλλα το βασικο dvorak συστημα δε μου ετυχε ποτε να μη λειτουργησει.

Με βαση αυτο πιστευω πως ασχετα αν τελικα δειχνει να λειτουργει σε 32 bit συστηματα πρεπει να παιζει καποιο προβλημα με το κομματι που σου εκατσε (θεωρω απιθανο να ειναι το πιο πατατα πληκτρολογειο του κοσμου και να μην λειτουργουν οι βασικοι drivers).

Επικοινωνησε με την εταιρια και πες τους το προβλημα σου να δεις τι θα σου πουν και αυτοι

Link to comment
Share on other sites

Έστειλα mail στην Coolermaster και περιμένω απάντησή τους... Το κακό είναι πως πριν από λίγο το ξανασύνδεσα στο 32bit PC και αυτή τη φορά δε δούλεψαν ούτε εκεί τα εν λόγω κουμπιά... Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι όντως ελαττωματικό το πληκτρολόγιο... :bye:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.