Jump to content



Νέο Tablet (max 100 evropulia)


Predator_Crack

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνουμε για φίλο ένα τάμπλετ ΦΤΗΝΟ-ΦΘΗΝΟ το οποίο να είναι μέχρι 70 και άντε το πολύ 100 ευρά. Θα πρέπει να έχει μπρός πίσω κάμερα για να τραβάει φωτογραφίες και κυρίως να υποστηρίζει SKYPE 100% για βιντεοκλήση.

Γνωρίζω ότι ίσως ζητώ πολλά αλλά τυνχάνει που με τα τάμπλετ δέν έχω πολυασχοληθεί και μιάς και η γκάμα και η ποικοιλία τους έχει ξεφύγει, στην κατηγορία μέχρι τα 100 ευρά ειλικρινά είμαι ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. Πάντα εμπιστεύομαι το εργαστήρι για τα διλήμματά μου. Εμπρός λοιπόν πείτε κάτι. :):):)

~ Thx εκ των πρότερων.

~ Δέν μας απασχολεί το μαγαζί αλλά προτεραιότητα ένα επώνυμο.

Link to comment
Share on other sites

Δε ξερω το ακριβώς εννοείς επώνυμο και με 70 ευρώ. Εξαρτάται βέβαια και απο που θα το πάρεις. Αν μιλάμε για την Ελλάδα, το πιο γνωστό επώνυμο που μου έρχεται ειναι να βρεις καμία προσφορά σε Lenovo αλλα λίγο παραπάνω απο 100. Επώνυμο αλλα όχι γνωστό θα βρεις αλλα λογικά χωρίς play store που δε ξερω αν σε ενδιαφέρει μιας και αναφέρεις μονο skype. Υπάρχουν ελληνικά κιόλας όπως τα vero αλλα δε ξερω ακριβώς που παίζουν. Στα λέω αυτά για να ξέρεις που ψάχνεις

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.