Jump to content



Πρόβλημα με Σκληρό Δίσκο και Κάρτα Γραφικών


pelekanos92

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες ο υπολογιστής μου βγάζει ένα μήνυμα μόλις τον ανοίγω:

4th Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace

Press F1 to Resume:shout:

Και όταν ανοίγει (ενώ αργεί υπερβολικά), κάθε φορά που μπαίνω στο internet ή ανοίγω να δω καμια ταινία, η οθόνη επανακινείται, και μου βγαίνει ένα notification που λέει Display Driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 331.65 stopped responding and has successfully recovered:cry:. Και αφού μου το κάνει αυτό τρεις τέσσερις φορές, μετά η οθόνη σβήνει εντελώς, με αποτέλεσμα να πρέπει να επανακινήσω απ'το κουμπάκι τον υπολογιστή, για να ξαναρχίσει ο φαύλος κύκλος:rant:.

Επίσης ο Firefox κάθε φορά που πάω να δω ένα βίντεο, μου λέει συνέχεια πως το Shockwave Flash crashαρε και πρέπει να το κάνω uninstal και μετά ξανα instal:wall:.

Έκανα Disk Check, έλεγξα για ιούς, έβγαλα και ξανάβαλα τα drivers της Nvidia, αλλά τα ίδια χάλια. Απ' ότι είδα σε μια γρήγορη google search που έκανα, έχουνε κι άλλοι παρόμοια προβλήματα, άρα δεν πρέπει να φταίει το hardware.

:help1::help1::help1:

Windows 7 Ultimate 64

GTX 295

Intel i7 920 2.67 GHz

LG FLATRON W2453V

Seagate ST31000528AS ATA

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.