Jump to content



Samsung galaxy s4 black ελληνικο


haritos14

Recommended Posts

Samsung Galaxy S4 i9505 (16GB) | Skroutz.gr

424 ευρώ πάει φίλε μου σε αρκετά καταστήματα

δες λίγο τιμές παίζουν απο 340-370 αν είναι σε άψογη κατάσταση

με ενδιαφέρει αλλά για 340 ευρώ max 360

Link to comment
Share on other sites

Ελληνικοτατα με ελληνικό μενού και χαρακτήρες εισαγωγής Ρουμανιας άρα ευρωπαϊκή Ένωση άρα εγγύηση απο Samsung άρα 424 ευρω του κουτιου....το έχω ψάξει ήδη γιατι είχα και εγω αρχικά ενδοιασμούς με τα iPhone παίζει ένα θέμα με lg/Samsung τα ίδια πράματα ισχύουν αρκεί να έχει γίνει η αγορα απο χώρα ευρωπαϊκής ένωσης..

Link to comment
Share on other sites

Δεν σε καλυπτει η Samsung σε καλύπτει η arvato και δεν ξέρετε τι σημαίνει arvato επειδή ειχα μπλέξει με την εν λογω εταιρεία, τέλος πάντων εχω τοσο το δινω απο 760ε 370 δεν το δινω 5 μηνων κινητό οποίος θέλει αγοράζει

Link to comment
Share on other sites

μια χαρα κανονικα σε καλυπτει η σαμσουνγκ.ελεος με τον καθε εναν που για να μην χασει τα λεφτα του που εδωσε σε ενα προιον τεχνολογιας(τα οποια φυσικα ξεφτιλιζοντε μετα απο 3 μηνες μαξ) λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι.τουλαχιστον ας μην παραπληροφορει τον κοσμο που δεν ξερει

Link to comment
Share on other sites

Φίλε harito όλα στην arvato πανε ακόμα και iPhone ας το έχεις πάρει απο cosmote/voda/wind όλα εκει πανε....και τα s4/s3 όλα!!!φιλος πήρε s4 απο kaiser το πήγαμε στα κεντρικά στο Κρυονερι μήπως αναλαμβάνουν και μας είπαν πως όλα με όλα τα φτιάχνουν στην arvato η σε κάποιον άλλο εξωτερικό συνεργάτη δεν υπαρχει ελληνικο service Samsung στην Ελλάδα για κινητα καλα γενικα για καμία σχεδόν πολυεθνική..εσυ φίλε μου καλα έκανες και έδωσες 760 εγω όμως που κοιτάζω την τσέπη μου και δεν τα έχω κάνω έρευνα αγοράς.Τελικη προσφορα στα 350 απο εμένα αλλιώς Απόσυρω το ενδιαφερον

Link to comment
Share on other sites

Εχω μιλησει με samsung και δουλευα και σε service κινητής (συγγνωμη που το λεω για εκατοστή φορα στο φορουμ) :p

Σε καλυπτει κανονικότατα το service της samsung στην Ελλάδα αρκει να είναι το τηλέφωνο απο άλλη χώρα της Ε.Ε και να εχεις μαζί σου το χαρτάκι της πανευρωπαικής εγγύησης που έχει μέσα καθώς και την απόδειξη αγοράς.

Οπως επισης μου ειπαν απο samsung αν ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε απο κατάστημα skroutz παρτε τον αριθμο ΙΜΕΙ απο το καταστημα πειτε το σε μας και θα το τσεκαρουμε και εμεις απο εδω αν ειναι απο Ε.Ε το κινητό.

Αυτο ισχυει 1000%

Να με συγχωρέσετε για το off topic αλλα πρεπει να σταματήσει αυτη η καραμέλα

Link to comment
Share on other sites

επειδη καποιοι δεν ξερουν η samsung στην ελλαδα ειναι η smartec.και τελος τα λογια εγω τοσο το δινω και σε οποιον αρεσει.

5. Απαγορεύεται το thread spoiling. Αν η τιμή είναι υπερβολική, ναι επιτρέπεται να γίνει δημόσια σύσταση, αλλά αν το προϊόν το βρίσκετε 1.5 ευρώ φτηνότερο σε Πορτογαλικό online shop, δεν μας ενδιαφέρει.

Link to comment
Share on other sites

400;;

αντε αλλο λίγο ακόμα θα πάμε στα 340 που έχω κάνει αρχική προσφορά βέβαια μέχρι να βγει s5 μετά άστο θα πάρει κι άλλο την κατηφόρα και θα χάσεις ακόμα περισσότερα χρήματα απο αυτά που έδωσες....:crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.