Jump to content



Samsung Galaxy Note 2


MeddlingMageGR

Recommended Posts

Δίνεται Note 2 χρώματος ανθρακί, άθικτο, αγρατζούνιστο, σε κατάσταση κουτιού, αγορασμένο περσυ τον Νοέμβρη με κουτί, παρελκόμενα, και απόδειξη αγοράς. Από την πρώτη μέρα φοράει προστατευτική θήκη momax.

y9uvahyq.jpg

Επίσης το γυαλι της οθόνης είναι ανέγγιχτο διότι πάντα του είχα ζελατίνα, εδω και 8 μήνες όμως του έχω τοποθετήσει tempered glass για να μην χάνω την αίσθηση του γυαλιού στο χέρι και στο πενάκι.

dajube7a.jpg

Δίνεται μαζί μια extended battery 4800mah που είναι και θήκη, αξίας 25 ευρώ. Χωρίς όμως το κάλυμμα που δείχνει η φωτό μπροστά (δεν χρειάζεται έχω tempered glass)

gepahyry.jpg

Επίσης δίνονται και άλλες 2 μπαταρίες 3100 από την Hyperion, μαζί με έναν εξωτερικό φορτιστή. Οι μπαταρίες αυτές δεν αποστέλλονται Ελλάδα, και μου τις έστειλε ένας φίλος που ζει στην Αμερική.

yda6e7a2.jpg

Δίδεται επίσης και ένας HDTV adapter για να συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση μέσω hdmi.

ze8atu4y.jpg

Δίδεται επίσης και βάση αυτοκινήτου.

hy8ybu5u.jpg

Τιμή για όλα αυτά 300 ευρώ. Συνάντηση Αθήνα οπουδήποτε για επίδειξη του τηλεφώνου. Αν ενδιαφέρεστε στείλε μου pm με τα στοιχεία σας να σας καλέσω.

Δημήτρης.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.