Jump to content

MeddlingMageGR

Premium Members
  • Posts

    206
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by MeddlingMageGR

  1. Προφανώς αυτό γίνεται για να μειωθεί το bandwidth παγκοσμίως. Δε γίνεται να βλέπεις εσύ 1 λεπτό βίντεο, και το YouTube να σου το έχει κατεβάσει ολόκληρο... Δεδομένου ότι τις πιο πολλές φορές, δε βλέπεις τα βίντεο μέχρι τέλους, είναι σωστό και ωφέλιμο για το δίκτυο, το κατέβασμα που βλέπεις εσύ, να συμβαδίζει με το buffer. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. MeddlingMageGR

    Cosmote "το κινητό μπερδεύει το wifi με cellular"

    Καλά, κάποιον μετρητή δεδομένων δεν έχεις; Δε θες να ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή αν είσαι μέσα στα όρια του προγράμματος σου;
  3. Μήπως εννοείς τους drivers της καρύδας;
  4. Έχοντας και εγώ ένας λάπτοπ τετραετίας, έχω ήδη κάνει και τις 2 αναβαθμίσεις που περιγράφεις. Δηλαδή ssd και hdd caddy. Έχω όμως προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα... Εκτός της μνήμης που πήγε στα 8GB και της αλλαγής του πληκτρολογίου με ένα φωτιζόμενο, άλλαξα και επεξεργαστή. Αφού έφαγα 1 εβδομάδα ψάξιμο στο νετ, άλλαξα τον διπύρηνο i5-540M, με τον τετραπύρηνο i7-840QM. Έχουν το ίδιο socket. Επίσης αναγκαστική ήταν και η αλλαγή της ψύκτρας διότι ο i7 έχει λίγο περισσότερη εκλυόμενη θερμότητα, το λεγόμενο TDP. Το πείραμα πέτυχε. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Δεν νομίζω... Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Κάνε μια εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής... Και εγώ με Nova είμαι αλλά το SwiftKey πόσο σφαίρα. Η μνήμη δεν πιστευω να είναι πρόβλημα. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
  7. MeddlingMageGR

    Samsung 840 ssd

    Έχω έναν Corsair Force GT3 120GB (120 ευρώ τώρα στο σκρούτζ) , τον οποίο σκέφτομαινα δώσω μισοτιμής σε ένα καλό φιλαρακι. Θα ήθελα να μου πείτε παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος Samsung που να είναι καλύτερος, ταχύτερος, και σε τιμή κοντά στα 100-120 ευρώ. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
  8. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Εγώ πάλι έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 3 όπως και εσύ για πολύ καιρό, θεωρώ καλύτερο το SwiftKey. Όσο καλό και αν είναι το Swype, τα κολλήματα που τρώει δεν υποφέρονται.
  9. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Κανονικά θα έπρεπε να έχεις τα δωρεάν 50 γίγα του Dropbox. Αυτόματα να γίνεται ο συγχρονισμός για να μην τραβάς αυτά που τραβάς. Κάνε μια εγκατάσταση... ειναι δωρεάν. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου
  10. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Περίμενε... Όταν το έχεις γυρισμένο σε unicode, ναι συμβαίνει αυτό που λες. Όταν είναι σε "πληκτρολόγιο GSM" στέλνει κεφαλαία εκτός από κάποια γράμματα που τα βγάζει με ερωτηματικό, και τέλος όταν το βαλεις στο αυτόματο ξεκινάει με 160 και όταν του γράψεις ένα γράμμα μικρό ή με τόνο στο αλλάζει κατευθείαν σε 70. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  11. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές ότι όταν στέλνεις μήνυμα με μικρά ελληνικά, το μήνυμα δέχεται μόνο 70 χαρακτήρες. Λόγω κωδικοποίησης. Και αφορά την ελληνική γλώσσα και το διαφορετικό μας αλφάβητο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Δεν αλλάζει. Τέλεια. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Handsent με την οποία μπορείς εσύ να γράφεις το μήνυμα σου μικρά ελληνικά τονισμένα, και να στο στέλνει κεφαλαία ατόνιστα και να έχεις 140 διαθέσιμους χαρακτήρες. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  12. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Σύμφωνοι αλλά όταν έχεις το facebook που σου κάνει αφυπνίσεις, το tapatalk, το ebay, τότε το τηλέφωνο δεν κοιμάται ποτέ. Και αν είναι λογικό, που είναι, αυτές οι εφαρμογές να προσφέρουν κάτι όντας ενεργές , δηλαδή να τσεκάρουν για μηνύματα, ένα πληκτρολόγιο γιατί να ξυπνάει το κινητό; Για να - και καλά - κατεβάζει νέες λέξεις; Δεν μπορεί να το κάνει 1 φορά την εβδομάδα; From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  13. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Μην το λες. Έχει θεματάκια το swype. Εγώ που έχω αγοράσει και τα 2 γράφω ποτέ με το ένα και πότε με το άλλο. Αυτήν την περίοδο γράφω με Swiftkey γιατί δεν κολλάει ειδικά στα μεγάλα μηνύματα, είναι πιο γρήγορο σε εναλλαγές καρτελών και επιλογές λέξεων, το θέμα το πορτοκαλί πολύ πολύ όμορφο, και δείχνει πιο επαγγελματική δουλειά γενικότερα. Συν ένα πράγμα που με ενοχλεί πιο πολύ στο Swype, είναι ότι σου ξυπνάει άπειρες φορές το τηλέφωνο και το πληρώνεις σε μπαταρία. Εγκατέστησε το Greenify και δες. Μέσα σε 2 μέρες έχεις κοντά στις 200 αφυπνίσεις. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  14. MeddlingMageGR

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Δεν κατάλαβα... Τελικά σου έκανε η κάμερα του Νότη για τη δουλειά που την ήθελες ή όχι; From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  15. MeddlingMageGR

    Πότε κάνατε τελευταία φορά format;

    17/6/2011. Σε 1 μήνα κλείνω 2 χρόνια, και το μηχάνημα πετάει. Win7 φυσικά, 8GB RAM, 128GB SSD Corsair, κανένα antivirus ενεργό παρα μόνο το Malware Bytes Anti-Malware που το τρέχω 1 φορά το μήνα, και καθαρισμό registry με το απλό ccleaner.
  16. Λοιπόν, έχω νέα.... Συμβαίνει κάτι περίεργο, κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Κατάφερα και συνδέθηκα στο web interface, γράφοντας 192.168.1.1:8080 (ήθελε και το πρωτόκολλο μη χέ...). Απο τη σελίδα του ρούτερ, είδα οτι συγχρονίζει στα 29ΜΒ. Μια χαρά. Το περίεργο είναι οτι πετυχαίνω διαφορετικές ταχύτητες συνδεόμενος ασύρματα, απ΄ότι ενσύρματα!! Ορίστε 4 Screenshots : Wireless Wired Καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω ? Εκτός απο drivers που θα το κάνω αμέσως... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ?
  17. Όταν ήμουν με adsl είχα 13ΜΒ γραμμή. Κατέβασα περίπου με 1,1. Τώρα με vdsl κατεβάζω με 1,6 σε 18ΜΒ. Πιστεύεις ότι αξίζει να δηλώσω κάποιο παράπονο; Θα αλλάξει τίποτα; Τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένος από το upload. Στέλνω με 330 (δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνεται το overhead). Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι. Ευχαριστώ πολύ. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  18. Από προχτές έχω vdsl με τη Cyta, περιοχή Χαλανδρίου. 2 περίεργα πράγματα συμβαίνουν : το speedtest έδειξε ταχύτητα 18mbps down (μέσω torrent κατεβάζω με max ταχύτητα 1.6mb), και δεύτερον δε μπορώ να μπω στο web interface του router. Πληκτρολογώ το default gateway 192.168.1.1 και η σελίδα δεν βρίσκεται. Firewall δεν έχω, όπως επίσης και καμιά προστασία. Προσπάθησα να μπω και ασύρματα και ενσύρματα και τίποτα. Καμιά ιδέα ; From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  19. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Εγώ πιστεύω στο swiftkey. Αν βάλει φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά, θα είναι άπιαστο. Καταρχάς δεν κολλάει στην εναλλαγή των γλωσσών ούτε κολλάει όταν γράφεις πολλές γραμμές και μετά θες να προσθέσεις άλλες λέξεις ενδιάμεσα. Και τώρα με αυτό γράφω. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  20. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Άρα είναι θέμα συνήθειας. Εμένα δε με βολεύει να κοιτάω επάνω όσο και αν το προσπαθώ. Γιατί τσεκάρω για 2 πράγματα. Πρώτο αν είναι σωστά η λέξη και δεύτερο για την επόμενη, που συνήθως είναι άρθρο και έτσι αλλιώς τη γράφω γρήγορα. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Έφαγα τον κόσμο να ψάχνω και δε βρήκα τίποτα. Αν έχεις την καλοσύνη κοίτα το και εσύ. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  21. MeddlingMageGR

    Android Apps

    Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι προβλέψεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου προτείνει λέξεις που γράφονται με την ίδια κύλιση. Πχ θέλω να γράψω τη λέξη "Όλγα" Το Swype μου δίνει την επιλογή Όλγα αλλά και την λέξη "όλα". Το SwiftKey : ασχολείται με την επόμενη λέξη, λες και αυτή που μου έγραψε (όλα) είναι η σωστή. Την λέξη Όλγα την περνώ τελικά μόνο αν κάνω back και μου την υπογραμμίσει Πράγμα που το Swype την υπογραμμίζει από μόνο του και μου δίνει και το αυτόματο κενό για την επόμενη λέξη. Το SwiftKey άμα σηκώσεις το δάχτυλο και σου βάλει κενό, την έχασες την εναλλακτική λέξη. Καταλαβαίνεις για τι μπλέξιμο μιλάμε; From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  22. MeddlingMageGR

    HTC One

    Ε μα τι συγκρίνεις τώρα... κινητό 2 ετών με κινητό 2 μηνών; Θα έβρισκες την ησυχία σου αν είχες το Note 2. Το πρώτο Note ήταν όντως πατάτα. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  23. Έτσι ακριβώς όπως τα λες. 4ετιας λάπτοπ με i5 στα 2.4, 1GB κάρτα γραφικών, 8GB Ram, 128άρη SSD, Full HD οθόνη και backlit πληκτρολόγιο, και παραμένω ακόμα ερωτευμένος μαζί του. Δεν κολλάει ποτέ και κάνει τα πάντα. Εν αντίθεση με τα κινητά τηλέφωνα που στην τετραετία αυτή έχω αλλάξει τουλάχιστον 3. Κυρίως βέβαια λόγω αναγκών και κακών επιλογών. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  24. MeddlingMageGR

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Καλά, δοκίμασε την πρώτα να γλυκαθείς, και μετά μιλάμε. Και όταν φτιάξουν και το καπάκι (μην κοιτάς αυτό του βίντεο είναι εντελώς αποτυχία) θα μιλάμε για best seller. Εγώ ήδη με την 6500 έχω @$&:% τρελά!!! From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
  25. MeddlingMageGR

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Τελειώνει εύκολα η 3100 μην ανησυχείς. Εγώ περιμένω τέλος του μήνα να βγει η 9300 από την zerolemon. Δες βιντεάκι δύο YouTube. Εκεί θα λέμε ότι πραγματικά ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΠΟΤΈ!!!! From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.