Jump to content



Zero One


barxman

Recommended Posts

απλά να ενημερώσω να προσεχετε το κατάστημα αυτο στην Θεσσαλονικη , εκανα παραγγελία σε διαθεσιμο προϊών πρην 2 βδομάδες και λάθος μου που πληρωσα με paypal , ακομα δεν εχω παραλαβη τπτ καμια ενημερωση , εγω τους πηρα 2 φορες τηλ. για να μου μηλησει ο ιδιος lost in space απο το τμημα πωλήσεων πως θα εχω τα πράγματα μου σε 2 μερες και οτι άργησε το paypal να απαντησει κτλ ψέμα ολα , για αλλη μια φορα αποδεικνύετε οτι η Αμερικη ειναι πιο κοντά απο οτι νομίζουμε. Εγω απο την μερια μου εχω ενημερωση το paypal και περιμένω της ακυρωση και επιστροφη των χρημάτων μου

Link to comment
Share on other sites

Ολα τα μαγαζια μια χαρα ειναι ..

Το pc1 ειναι "ξαδερφακι" του eshop ..To 01 καμμια σχεση.

Το πιο πιθανο ειναι να περιμενουν και αυτοι την "αμερικη".

Δεν ειναι λιγα τα μαγαζια που κανουν δικη τους εισαγωγη για να εχουν ανταγωνιστικες τιμες.

Απλα ετυχες σε μπερδεμα με το ετοιμοποραδωτο.

Οσες φορες ειχα αγορασει απο εκει μια χαρα ηταν..και εξυπηρετικοι (μιας και σε καποιες παραγγελιες εγιναν δια τηλεφωνου)

Link to comment
Share on other sites

To κατάστημα είναι κατά πολύ αρχαιότερο του eshop. Δεν γνωρίζω αν εξαγοράστηκε από αυτό. Αδικαιολόγητο το περιστατικό σου αν και γενικά εδώ στην περιοχή δεν έχει άσχημη φήμη.

Link to comment
Share on other sites

στο skroutz ειχε θετικα σχολια , (εγω δεν το γνωριζω το καταστημα) , το θεμα αυτο το ανοιξα γιατι με ενοχλησε η απαθεια και η αδιαφορια τους , καμια εποικηνωνια μαζι μου για την εξελιξει της παραγγελιας οπως και στον λογαριασμο του site τους, η παραγγελια εχει μεινη ακομα στην επιβεβαιωση , αν οντος δεν το ειχαν διαθεσημο ας μου το έλεγαν και θα περιμενα αλλα οχι να μου λενε σε 2 μερες θα ειναι εκεί

Link to comment
Share on other sites

Απο τα πιο παλια μαγαζια στη θεσ/νικη και τα πιο αξιοπιστα

Τελευταια χρονια εχω χασει επαφη μαζι τους και δεν ξερω τι παιζει και αν παιζει κατι με αυτους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.