Jump to content



ένα "δύσκολο" web downloading...


serpico75

Recommended Posts

Μερικά videos σε κάποια sites κάποιων τηλεοπτικών σταθμών δε μπορούν να γίνουν download με απλούς-κλασικούς τρόπους. Έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα, και έχω Google-άρει αρκετά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ !

Link to comment
Share on other sites

Δεν βρήκα ενιαίο το video μιας και γίνεται stream με flash player σε non mobile version.

Ωστόσο σε mobile και σε περίπτωση που μπαίνεις με iPhone,iPod ή iPad το υλοποιεί φορτώνοντας ένα αρχείο master.m3u8 από ένα url.To αρχείο αυτό είναι ένα απλό text file.

Περιέχει μια εγγραφή του στυλ index_0_av.m3u8?e=b471643725c47acd το οποιο με την σιερά του είναι επίσης μια playlist με 132 segments μερικά kb το καθένα.Αυτά είναι και το "video" στην ουσία.

Θα μπορούσα να σου πω ακριβώς πως να κατεβάσεις τα segmentsαλλά δεν ξέρω αν το παραπάνω επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ μιας και λογικά το παραπάνω υλικό είναι copyrighted.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν, να ευχαριστήσω πολύ γιά την απάντηση.

Αρχικά να πω ότι δεν πρόκειται για κάποια απ' τις συσκευές που αναφέρεις. Θέλω να κατεβάσω το video απλά σε pc.

Τώρα όσο για τα segments, αυτά περί .m3u8 και όλες οι πληροφορίες που δίνεις, λίγο τα κατάλαβα διότι δεν είμαι του χώρου των video-media (αν το λέω καλά).

Πάντως, αυτό που είπες στο τέλος περί copyrigted video, το είχα σκεφτεί και γω, και δε νομίζω πως έχουμε δικαίωμα να μου πεις πώς να κάνω το download.

Αλλά, και πάλι, απ' αυτά που σου είπα προηγουμένως, ακόμα και να είχαμε το ελεύθερο να μου πεις, δεν πρόκειται για i-συσκευή.

Αλλά, και γιά να το προχωρήσω μέχρι τέλους, ακόμα και αν αυτό το download των segments έκανε κα'ι γιά pc, που το χρειάζομαι εγώ, και πάλι δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω. Βέβαια, σ' αυτήν την περίπτωση θα μου έλεγες τί να κάνω. Αλλά, τί να το κάνεις απ' τη στιγμή που δε μας επιτρέπονται όλ' αυτά λόγω copyright;

Anyway, η ανάλυσή σου ήταν πάρα πολύ καλή, και σίγουρα μάθαμε πράγματα, κάτι που είναι το σημαντικότερο στον ανθρώπινο βίο (προσωπική άποψη).

Γηράσκω αεί διδασκόμενος

Ευχαριστώ γιά την απάντηση!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.