Jump to content



Τι σημαινει 2400 o.c. ?


lorenzo1416003728

Recommended Posts

Γεια , θελω να αγορασω αυτη την μητρικη και να βαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορες μνημες ram https://www.asus.com/Motherboards/A88XPRO/#specifications . Αν αγορασω την μνημη σε ταχυτητα 2400 mhz τι θα πρεπει να κανω μετα για να μπορεσει ο υπολογιστης να την χρησιμοποιησει και να μην ειναι σε χαμηλοτερη ταχυτητα απο αυτην που θελω. Υπαρχει περιπτωση ο υπολογιστης να ειναι ασταθης ή να εχει η μητρικη χαμηλοτερο χρονο ζωης ?

Link to comment
Share on other sites

η μητρικη και το bios Θα βαλουν στις μνημες σου μια ταχυτητα που υποστηριζουν και τα 2 και θα παιζει μια χαρα οποτε δε θα εχεις καποιο θεμα.

(γενικα ομως μην σε απασχολει η ταχυτητα στις μνημες ειναι σχεδον αχρηστη )

Link to comment
Share on other sites

PATRIOT PV38G213C1KRD 8GB (2X4GB) DDR3 2133MHZ VIPER 3 DUAL CHANNEL KIT - RAM - περνεις τουτες και την κανεις μονο σου 2400!!Ειναι απλα ιδιες με το αντιστοιχο 2400 patriot!Απλα μην πεσεις σε cpu πατατα!Για σιγουρα το 2133 θα παιζει!
Link to comment
Share on other sites

αν εγω θελω να αγορασω καποια που ειναι 2400 απο μονη της απλα θα παω στο bios και θα βαλω τα βολτ που αναγραφει και την ταχυτητα που θελω . Θα πρεπει να πειραξω τιποτα στον επεξεργαστη η τη μητρικη ?

μπορεις να μου εξηγησεις γιατι θεωρειται ο.c. η ταχυτητα 2400 και οχι η 2133 ενω την υποστηριζει η μητρικη ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.