Doroz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 Έξυπνα λογοπαίγνια με τα ονόματα διάσημων από όλο τον κόσμο! πηγή :shout:
wrong method Δεκέμβριος 28, 2013 #2 Δεκέμβριος 28, 2013 whoa,το πρώτο σου ποστ εδώ και διαφημίζεις άλλο σαιτε; τσ τσ τσ [MENTION=1143]Snips[/MENTION] το link δεν παίζει
Snips Δεκέμβριος 28, 2013 #3 Δεκέμβριος 28, 2013 Αυτό δεν είναι το άσχημο. Το άσχημο είναι ότι η αίσθηση του χιούμορ του, παραπέμπει σε κάποιον άλλον εδώ μέσα που συχνάζει όχι με ιδιαίτερη επιτυχία στο Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)Α ναι....σου έδωσα και ένα hint για το που έπρεπε να πάει αυτό το post....
Kosmos Δεκέμβριος 28, 2013 #5 Δεκέμβριος 28, 2013 Υπαρχει εξαρση απο δ'αυτους ή απλα συχναζω πολυ στα offtopic τωρα τελευταια?
Chosen Δεκέμβριος 28, 2013 #6 Δεκέμβριος 28, 2013 Έξυπνα λογοπαίγνια με τα ονόματα διάσημων από όλο τον κόσμο!πηγή: periergos.gr :shout: 'Έξυπνα"=υπερβολή. Έχω δει πολλά websites που μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί από "την Λίτσα που ξέρει απ'αυτά", αλλά το periergos.gr είναι ίσως το χειρότερο από κάθε άποψη: αισθητική, περιεχόμενο, ταπάνταόλα. Πάτησα στο link που πόσταρες και είπα "ίσως είναι ατυχής η επιλογή του χιούμορ, ας δούμε άλλο ένα αρθράκι". Βλέπω "Σπάνιες φωτογραφίες του Ρέι Τσαρλς (Ray Charles)", οκ λοιπόν, άλλη μια ευκαιρία. Ανοίγω και τι να δω; Σπάνιες φωτογραφίες = 1 φωτογραφία. Επίπεδο χιούμορ = οκ, αν είσαι 12 χρονών ή φανατικός οπαδός ποδοσφαίρου άνω των 35 ετών. Συγνώμη για την αυστηρή κριτική, αλλά η ευκολία του internet σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο για τον οποιοδήποτε δημιουργικά ανάπηρο να σηκώσει σελίδα και θεωρώ υποχρέωσή μου να μην ξοδεύω πάνω από 20-30 δευτερόλεπτα σε σελίδες-μάπα
wrong method Δεκέμβριος 28, 2013 #7 Δεκέμβριος 28, 2013 σφάξιμο με δρεπάνι λέμε,πιο βαθιά δεν γινόταν να τον χώσεις!
astrolabos Δεκέμβριος 28, 2013 #8 Δεκέμβριος 28, 2013 Έβαλα και εγώ ένα καρφάκι στο φέρετρο που του ετοίμασε ο Πέτρος
wrong method Δεκέμβριος 28, 2013 #9 Δεκέμβριος 28, 2013 και έλεγα που χάθηκες.... μπαχαχαχα,τώρα είδα το λινκ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.