kostasm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2014 Καλησπέρα.Ψάχνω καποιο 6 fun controller με έχουν τρελλάνει τα ανεμιστιράκια του pc μου. Έχετε κάτι καλό και αξιόπιστο ?ps. θα ήθελα αν είναι δυνατον να ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα την θερμοκρασία του pc.Ευχαριστώ.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιανουάριος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 εγώ αυτό έχω και είναι μια χαρά.....δεν το χω βάλει στην αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας άλλα είναι άψογος, αισθητικά και λειτουργικά!Lamptron-FC Touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 4, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 οι lamptron ποιοτικά είναι κορυφαίοι. και αν δείτε τα καινούρια μοντέλα έχουν απίστευτα χαρακτηριστικά. λίγο τσιμπημένα σε τιμή όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Για αξιόπιστο και άμμεσο fan control σε σχέση με την θερμοκρασία του pc , μόνο από την μητρική σου. Οι άλλες λύσεις θα έχουν μία κάποια υστέρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.