Jump to content

dangar

Premium Members
  • Posts

    853
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dangar

  • Γενέθλια 25/10/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Ηλεκτρολόγος μηχανικός

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dangar's Achievements

  1. dangar

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Ευχαριστούμε Λάμπη για όλα όσα μας προσφέρεις , χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας!
  2. dangar

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά στο αγαπημένο τεχνολογικό site μας και δύναμη στην ομάδα που το κρατά ζωντανό! Να τα εκατοστήσετε.
  3. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Η αλήθεια βλέπεις , είναι "ευαίσθητο" προσωπικό δεδομένο . Δεν είναι για όλους.
  4. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Και πιστεύεις ότι θα σωθείς κυνηγώντας ψιλικά; Δεν νομίζω. Απλά το όλο σκηνικό είναι για γλυκάνει τα φιλαράκια του στο Eurogroup ο Βαρουφάκης καθώς πρέπει κάτι να προσφέρει. Η αριστερή επανάσταση για μένα τελείωσε όταν ο υπουργός αποδεχόμενος την βιωσιμότητα του χρέους ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει στο ακέραιο όλους τους πιστωτές. Είδες τί ανέβασε άλλος πριν για την πληρωμή του ΔΝΤ. Είναι αποφασισμένοι να ξεζουμίσουν τα πάντα ώστε να πληρωθούν οι πιστωτές. Πόσο πατριώτης για να το κάνεις αυτό; Το αναφέρω καθώς είπες πρίν ότι είσαι (προς τιμήν σου) Έλληνας ενώ ο Βαρουφάκης δηλώνει παντού φεντεραλιστής και υπέρ της Ευρωπαικής ολοκλήρωσης. Όλα για το καλό του € και της ενωμένης Ευρώπης.
  5. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Με ενοχλεί που ζητάνε για πρόσληψη ρουφιάνους. Με ενοχλεί που η πολιτική σκοπιμότητα έχει μετατρέψει το κράτος ανίκανο να διαχειριστεί τα του οίκου του με ίδια μέσα και καταφεύγει σε ρουφιάνους και σε εισαγόμενο προσωπικό. Αλήθεια πιστεύετε ότι δεν υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό να κάνει αυτή την δουλειά; Θα μου πείτε ότι υπάρχει πολλή διαφθορά, Σωστό , Αυτή ξεκινά και ελέγχεται πρώτα από τους πολιτικούς. Θα μπορούσε άμεσα το κράτος να καταργήσει την μονιμότητα στο δημόσιο ώστε άμεσα να απολύεται όποιος υπάλληλος διαπιστώνεται ότι υπεπεσε σε τέτοια πράξη. Και άμεσα το δημόσιο να κατάσχει από τον επίορκο το ύψος της ζημιάς που υπέστη. Πιστεύω ότι θα το ξανασκεφτεί αυτός που είναι επιρρεπής σε τέτοιες πρακτικές. Το γιατί δεν το κάνει δεν νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση. Αλλά σοβαρά τώρα , κανένας δεν πήρε χαμπάρι ότι στοχεύουνε στο δέντρο και χάνουνε το δάσος; Ας τακτοποιήσουν πρώτα το θέμα με τα λαθραία καύσιμα , με τα λαθραία τσιγάρα , με το πλυντήριο που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο και τόσα άλλα και μετά ας κυνηγήσουν και τον περιπτερά που δεν έκοψε απόδειξη €1,45. Κυβέρνηση ανίκανων μία από τα ίδια μου φαίνεται , τουλάχιστο ό, τι έχω δει έως τώρα.
  6. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Δήμος Σταρένιος mode on;;;;; - http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231390849 Η κατρακύλα δεν έχει τέλος με δαύτους ρε γαμώτο. Έτσι είναι η Αριστερά;;;
  7. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Στήνεται κατάσταση διάσωσης τύπου Κύπρος; - http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231390502
  8. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Φυσικά συσσωρεύαμε χρέη με δραχμή , αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών. Αλλά με δικό μας νόμισμα , δικής μας κοπής δεν χρεοκωπήσαμε. Όσες φορές χρεοκωπήσαμε το νόμισμα ήταν συνδεδεμένο με άλλο σκληρό νόμισμα (χρυσό φράγκο , Αγγλική λίρα). Πες μου όμως πότε είναι καλύτερα; όταν διαχειρίζεσαι χρέος με διαθέσιμα όλα τα οικονομικά εργαλεία που σου παρέχει ένα εθνικό νόμισμα ή όταν είσαι έρμαιο αποφάσεων τρίτων; Η Ρωσία που αναφέρεις μπορεί και αμύνεται γιατί έχει δικό της νόμισμα. Φαντάζεσαι να την παιζαν έτσι εντός €; Μπορεί να υπερβάλλω για την μοναρχία αλλά ο αποδημοκρατισμός στην ΕΕ υφίσταται είτε το θέλουμε είτε όχι. Παράδειγμα ο ESM , βάσει το οποίου πλέον λειτουργεί το Ευρωσύστημα. Δέκα νοματαίοι με εφόρου ζωής ασυλία (αυτό και μόνο τα λέει όλα) αποφασίζουν για το αν ο Ελληνικός λαός είναι καλά παιδιά. Ποιος με ρώτησε , αφού μου εξηγήσει πρώτα αναλυτικά περί τίνος πρόκειται , για το αν θέλω να συμμετέχω σε ένα τέτοιο πάρτυ; Και αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις ότι υποστηρίζω στην άμεση εκλογή προέδρου από τη βάση αλλά πρόεδρο που να είναι και πρόεδρος. Για τους άλλους 2 δεν με ενοχλεί μιας και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ΙΧ μαγαζί (αυτό είναι που με ενοχλεί) και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη και η Ζωίτσα είναι ευπρόσδεκτη γιατί δίνει ζωή στον κυνοβουλευτικό διάλογο.
  9. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Σκέψου υποθετικά πως δεν έχεις χρέος. Δεν έχεις όμως και νόμισμα δικό σου , που το κόβεις και το ελέγχεις εσύ. Όσο και καλή κυβέρνηση να έχεις από την στιγμή που δανείζεσαι ακόμα και για την έναρξη της λειτουργίας σου ως κράτος συσσωρεύεις χρέος. Σκέψου τώρα ότι την ίδια στιγμή , λόγω κοινού νομίσματος και πολιτικής ελεύθερης κίνησης κεφαλαίων , είσαι εκτεθιμένος σε πάσης φύσεως οικονομικές επιθέσεις. Για τους όποιους λόγους. Πόσο να αντέξει μία κυβέρνηση σε τέτοιες συνθήκες , όταν πχ η κάθε πολυεθνική εταιρία για να περάσει τα συμφέροντά της στο εσωτερικό της χώρας μπορεί σου κάνει σχεδόν τα πάντα. Υπάρχει και ένα ακόμη κεφάλαιο που θεωρώ θα πρέπει να σκεφτούμε όταν θα κληθούμε να αποφασίσουμε για € ή δραχμή. Το πόσο δημοκρατικό είναι να καθορίζει ένας μή εκλεγμένος κεντρικός τραπεζίτης την τύχη ενός ολόκληρου λαού. Το ζήσαμε με τον Ντράγκι σε τουλάχιστο 2 περιπτώσεις , Κύπρος και εμείς. Μήπως τελικά είμαστε υπέρ της μοναρχίας και δεν το έχουμε καταλάβει;
  10. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Από μία γρήγορη αναζήτηση για το 2010 - http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=79709 δείχνει ότι παρά τις κατευθυνόμενες παραγωγές δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Εννοείται ότι σε περίπτωση μετάβασης σε εθνικό νόμισμα επανακαθορίζεις την αγροτική σου πολιτική. Σίγουρα θα έχουν αλλάξει κάποια πράματα αλλά ακόμη και από αυτό παίρνουμε μία ιδέα για την δυναμική που έχει η χώρα.
  11. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Για αυτό προανέφερα συντεταγμένη έξοδο από €. Με μία σειρά μέτρων που θα μποορύσε να πάρει μία αποφασισμένη κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει μονομιάς τα οικονομικά δεδομένα , τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Υπάρχουν τόσα που έχουν γίνει τα τελευταία 5 χρόνια όπου και μόνο η υποψία πως θα απευθύνονταν στη Διεθνή ΔΙκαιοσύνη η Ελλάδα θα άλλαζε άμμεσα η θέση μας.Θυμηθείτε πως η Τρόικα καταδικάστηκε από την Ευρωπαική Ένωση από πέρσι. Βγήκε η Ελλάδα να διεκδικήσει αποζημίωση για τις , από τους εταίρους , καταδικαστέες πρακτικές της και για τα όσα επακολούθησαν αυτών; Όχι βέβαια. Εμείς είμαστε οι καλοί. Σίγουρα δεν είναι απλό , όμως δεν δέχομαι με τίποτα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
  12. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Αν σε πάνε σε δραχμή , ναι. Αν όμως πας εσύ από μόνος σου; Συντεταγμένα με σχέδιο από το Α έως το Ω; Μήπως είναι διαφορετικά τα πράματα τότε; Εύκολα δεν θα είναι σίγουρα αλλά τώρα τί ζούμε;
  13. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Το χρέος είναι χρέος και η απαίτηση να πληρωθεί υφίσταται σε ό, τι νόμισμα και να είναι. Το ζήτημα είναι πως μπορείς να κάνεις οικονομική πολιτική απόλυτα προσαρμοσμέη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχει ένα κράτος όταν του αφαιρείς το δικαίωμα να ελέγχει το νόμισμά του. Κατ' εμέ δεν μπορείς. Και ακολουθείς λογικές και νόρμες που βλέπουμε που οδηγούν. Και δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα. Πρόσφατα οι Γάλλοι πήραν προθεσμία 2 χρόνια να διορθώσουν το έλλειμά τους. Δεν θα τα καταφέρουν , όπως δεν τα κατάφεραν τρία χρόνια τώρα με τον σοσιαλιστή πρόεδρο. Ποιοι; οι Γάλλοι με την βιομηχανία που έχουν. Τώρα το πως εκτινάχθηκε το χρέος δεν είναι θέμα του νομίσματος αλλά των προσώπων που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια , των πολιτικών που επιλέχθηκαν και της πανταχού ατιμωρησίας που υπάρχει ακόμα και τώρα. Φταίει ο κόσμος; ναι φταίει αλλά σίγουρα όχι 50-50.
  14. dangar

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό υπέρ του € , την στιγμή που βλέπουμε πως όλες οι χώρες της Ευρωζώνης βογκάνε με μοναδική εξαίρεση ίσως προς στιγμή την Γερμανία , είναι αποτέλεσμα πολύ καλής προπαγάνδας από όλα τα εμπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης , φορείς και πρόσωπα. Τίποτα περισσότερο. Όσοι μιλάνε για εθνικό νόμισμα χαρακτηρίζονται αυτόματα τρελοί , γραφικοί και ό,τι άλλο. Και να θυμίσω πως η πείνα δεν γνωρίζει νόμισμα. Αυτό δυστυχώς το γνώρισαν με τον χειρότερο τρόπο οι τόσοι αυτόχειρες με το € παρέα.
  15. 1.Χαρίζονται τα εξής μελάνια: BCI-3e yellow - 1τεμ BCI-3e cyan - 2τεμ BCI-3e magenta - 2τεμ Είναι γνήσια CANON και σφραγισμένα με άθικτη τη νάυλον συσκευασία τους , ανοιγμένη την εξωτερική χάρτινη. 2.Επίσης υπάρχει ένα HP 3400c scanner χωρίς το εξωτερικό τροφοδοτικό του (12V-1.25A DC). Το μηχάνημα υποστηρίζεται μέχρι και σε win7-32bit 3.Ακόμη υπάρχει ένα σετάκι σε λειτουργική κατάσταση αποτελούμενο από: PIII-800Mhz ECS P6VAA 512MB PC100 sdram(256+128+128) Diamond stealth III S540 32mb AGP Το σετ βρίσκεται σε ένα ταλαίπωρο κουτί ΑΤΧ αν το θέλει κάποιος και αυτό , όμως στέλνω και μόνο τα κομμάτια. 4.Χαρίζεται επίσης CANON IP4000 μη λειτουργικός (καμμένο logic board , χωρίς κεφαλή) με λειτουργικό όμως PSU για όποιον θέλει τίποτα ανταλλακτικά. Ενημέρωση πρώτα εδώ και τα λοιπά σε πμ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.