morpheus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2004 Παιδια εχω αναλαβει να συνθεσω το PC ενος γνωστου που το θελει για λιγο απολα, χωρις ιδιαιτερες απιτησεις σε κατι.Ως πλατφορμα εχω καταληξει σε Α64 οχι τσο για επιδοσεις (οχι οτι δεν εχουν) αλλα για λειτουργικα χαρακτηριστικα (CnQ, μικρη καταναλωση κλπ)Προφανως θα ειναι 754 (δεν ειναι πορωμενος ο ανθρωπος και δεν το κοβω να αναβαθμιζει, θα το πεταξει ολοκληρο σε 5 χρονια) με κανενα 2800 η 3000+ πανω.Το θεμα ειναι τι mobo. OCing δεν ενδιαφερει, μονο να δουλευει, να εχει LAN και καρτα ηχου και να μην εχει προβληματα, κοινως να την βαλω και να την ξεχασω.Μαλλον κατι σε VIA νομιζω, μια ASUS A8V ας πουμε;Βεβαια υπαρχει και η Chaintech VFN η καπως ετσι με το nforce.Μιλαω παντα για χαμηλες σχετικα τιμες, περιπου 100 max.Θα ηθελα προσωπικες αποψεις του στυλ εχω αυτη και δεν εχει προβλημα, οχι γενικολογιες.Μη μου πειτε να δωσω (που δε τα δινω εγω) λιγο παραπανω για κατι καλυτερο, να περιμενω NF4 klp, ολα αυτα ειναι αδιαφορα για τον "πελατη", καθως δεν κανουν καμια διαφορα στον τροπο η το χρονο που θα ανοιγει το word στο PC του!Ευχαριστώ εκ των προτερων
enduracell Οκτώβριος 13, 2004 #2 Οκτώβριος 13, 2004 η Α8V είναι 939 και όχι 754, άσε που κάνει πάνω από 100. Η Chaintech για αυτά που την θέλεις θα σου κάνει μια χαρά την δουλεία. Την έχουν αρκετοί αυτή την mobo εδώ μέσα και οcάραν και δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα (πόσο μάλλον στα default) Στην τιμή που έρχεται η VFN πιστεύω θα κάνει μια χαρά την δουλεία που θέλεις. Σημείωση: Η Chaintech νομίζω δεν έχει ακόμα official υποστήριξη για το Cool&Quite καλύτερα να ρωτήσεις κάποιο χρήστη της για να επιβεβαιώσεις.
Shaman Οκτώβριος 14, 2004 #3 Οκτώβριος 14, 2004 VNF250 θα πρότεινα κι εγώ. Το "πρόβλημα" με το CoolNQuiet που λέει ο endu ισχύει αλλά νομίζω πως με το τελευταίο BIOS λειτουργεί κανονικά. Ας το επιβεβαιώσει και ο unsto για να είσαι σίγουρος.
Tsunami Οκτώβριος 14, 2004 #5 Οκτώβριος 14, 2004 Εγώ πάλι θα ψηφίσω την μητρική της υπογραφής μου...Asus K8V.Καλή σταθερή και αξιόπιστη
morpheus Οκτώβριος 14, 2004 Author #6 Οκτώβριος 14, 2004 OK ευχαριστώ παιδιά.Ο αγοραστης φαινεται να ειναι κολλημενος με Intel οποτε μαλλον δε θα παρει καμια απο τις δυο δυστυχώς, και πανω που ειχα ορεξη να στησω εναν Α64 να δω πως ειναι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.