Jump to content



Πωλείται Οθόνη 27.5'' 1920x1200 Viewsonic VX2835WM Widescreen


Eaglaras

Recommended Posts

H παρακάτω οθόνη, πωλείται λόγω αναβάθμισης. Σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα καμμένο pixel. Δεκτός κάθε έλεγχος εν λειτουργία.

Viewsonic » VX2835wm Widescreen LCD Monitor

Η αγγελία έχει μπει και αλλού.

Τιμή 150 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, ομολογώ τώρα μπήκα στο topic και είδα όλες τις απαντήσεις σας. Πρώτον να πω οτι εγγύηση δεν υπάρχει (έχει λήξει). Όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Θα προτιμούσα να την δώσω σε κάποιον εδώ ώστε να την δεί εν λειτουργία.

Για να τηρήσω την σειρά προτεραιότητας, Sitios ενδιαφέρεσαι τελικά? Αλλιώς σειρά έχει ο Futuristic και μετά ο alldaynews.

Link to comment
Share on other sites

Μίλησα με ACS. 25 ευρώ τα μεταφορικά. Θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση. Θα προτιμούσα κάποιον να την πάρει απο εδώ βέβαια γιατί δεν έχω το κουτί της και θα ζοριστώ λίγο στο πακετάρισμα. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος από εδώ μέσα μέχρι την Πέμπτη θα την στείλω με ACS στον πρώτο που ενδιαφέρεται με την προτεραιότητα των posts.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.