Jump to content



LG optimus G


Aias

Recommended Posts

Πωλειται το κινητο LG OPTIMUS G .Το κινητο ειναι κορεατικο(ειναι το F180S) και εχει γινει rooted σε E975 με ελληνικο μενου.Δεν ανεβαζω φοτο επειδη ειναι ολοκαινουργιο μεσα στην συσκευασια του ακομα με τις αρχικες ζελατινες του.Προφανως δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε απλα εχει δοκιμαστει να δω οτι λειτουργει σωστα.

Το μονο ελαττωμα που εχω βρει ειναι οτι δεν παιζει το ραδιο και αυτος ειναι ο λογος που δινεται.Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν τελεια.Το κινητο δεν εχει εγγυηση και δεν ξερω κατα ποσο πιανει 4G (λενε οτι δεν πιανει 4G αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος .Προσωπικα δεν το δοκιμασα-δεν εχει πουθενα).

Τιμη 240 ευρω

παρακαλω οχι παζαρια-ανταλλαγες.Αποστολη γινεται μονο με αρχικη καταθεση του ποσου σε τραπεζικο λογαριασμο και δωρο απο μενα τα μεταφορικα.

Link to comment
Share on other sites

*up*

με ενδιαφερει και hardware ssd 840 evo 120/250Gb,16Gb ram 1600 (2x8gb),cpu 2500k+,HD 3Gb+ 7200 καθως και ps3 120Gb+ (100-120 ευρω για το ps3 και δεν με ενδιαφερουν εχτρα ,παιχνιδια κτλ) και συζηταμε διαφορα (προφανως δεν θελω να τα κοστολογησε οσο εχουν καινουργια)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.