Jump to content



Ερωτήσεις Για Παραγγελία Από AliExpress!


geok

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας θέλω να κάνω μια παραγγελία απο το alliexpress και θα ήθελα βοήθεια σε κάποια θεματάκια....γιατί είναι η πρώτη φόρα που παραγγέλνω απο KINA και δεν έχω βρει ξεκάθαρες απαντήσεις σε κάποια ζητήματα. Τα πρώτα δέματα για αρχή θα έχουν κόστος περίπου 10 ευρό με Free shipping και διαστάσεις :

Unit Type:

lot (30 pieces/lot)

Package Weight:0.100kg (0.22lb.)

Package Size:16cm x 15cm x 8cm (6.30in x 5.91in x 3.15in)

Θα ήθελα να μαθω :

1.Ισχύει ότι φόρους Πληρώνουν μόνο τα ΔΕΜΑΤΑ που << Η διαδικασία που εφαρμόζεται κατά τον εκτελωνισμό βασίζεται στην ευρωπαϊκή και ελληνική τελωνειακή νομοθεσία περί τριτοχωρικών εμπορευμάτων εμπορικού χαρακτήρα, με αξία μεγαλύτερη των 22 ευρώ, ή μη εμπορικού χαρακτήρα, με αξία μεγαλύτερη των 45 ευρώ.>> και εαν εντέλει ανοιχτεί , προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής από το site θα πληρώσω τπτ ? η θα το παρω και όλα εντάξει ?

2.Θα μπορέσω να πληρώσω με κάρτα χρεωστική της εθνικής "Maestro" , και εαν υπάρχει καμιά χρέωση εξτρά χρέωση ...ξέρω πως το site εχει Buyer Protection

:T::T:

Link to comment
Share on other sites

Μακρια !

πρακτικά μιλάμε για ενα amazon αμφιβόλου ποιότητος καθώς είναι μέρος προώθησης διαφόρων εργοστασίων στην ανατολή . Γενικά είσαι ακάλυπτος απο παντού καθώς η ομαδα που βρίσκετε απο πίσω δεν ελέγχει τίποτε

οτι έρχεται εκτός Ε.Ε μπορεί να φορολογηθεί τέλος , απλά στην πράξη δεν ασχολούνται , ανάλογα με το τι θα έχει δηλωθεί (δείγμα δώρο βόμβα) μπορεί να περάσει

υπάρχουν ποιο αξιόπιστοι κινέζοι πέρα απο ebay οπως το dx.com

Link to comment
Share on other sites

Μη λέμε ό,τι θέλουμε βρε παιδιά. Το Aliexpress δεν είναι μόνο για χονδρική και δεν θα σου φάει τα λεφτά.

Λειτουργεί όπως και το e-bay οπότε πριν κάνουμε αγορά κοιτάμε πολύ καλά τις αξιολογήσεις του πωλητή για να βεβαιωθούμε ότι δεν πουλάει μούφες.

Έχει και Buyer Protection και δέχεται Maestro. Λεπτομέρειες εδώ: AliExpress Help Center

Για φόρους εισαγωγής ανησυχούμε σε περίπτωση που δεν έρθει με ΕΛΤΑ και είναι μιας κάποιας αξίας (δηλωμένης συνήθως, όχι πραγματικής). Αν έρθει κάτι αξίας με courier θα πρέπει να μπλέξεις με τελωνείο και είναι ακριβό χόμπι το συγκεκριμένο.

ΥΓ: Το Aliexpress δεν έχει καμία σχέση με το Alibaba στην πράξη, η φιλοσοφία λειτουργίας είναι τελείως διαφορετική (αν και ανήκουν στον ίδιο όμιλο).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Όταν το παραλάβεις και μόνο τότε, θα διαλέξεις "order received". Εάν δεν το παραλάβεις στο προβλεπόμενο διάστημα (ή εάν δεν είναι όπως περιγράφεται), θα επιλέξεις "open dispute" ώστε να μην ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Έγινε επεξεργασία από minast
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.