Jump to content



Μπαταρία για PSP 3000.


Jerry007

Recommended Posts

Παραπονιέται ο μικρός τις τελευταίες μέρες ότι ξεφορτίζει γρήγορα η μπαταρία του PSP του. Οπότε προκειμένου να βρω την ησυχία μου χρειάζομαι μια καινούργια μπαταρία :hehe:

Έχω φάει όλο το internet και δεν μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία της Sony. Δεν έχω πρόβλημα να πάρω imitation όμως διαβάζω ότι οι επιδόσεις των περισσότερων είναι τραγικές. Οπότε imitation δεκτή μονάχα αν είναι δοκιμασμένη.

Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω από Amazon/ebay κτλ. Αν υπάρχει Ελληνικό κατάστημα ακόμα καλύτερα :)

Link to comment
Share on other sites

Έχει ο Δήσιος καλές ιμιτασιόν.

Αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην Cometron για γνήσια.

Ο Δήσιος φαίνεται όντως να έχει καλές. Θα ρωτήσω και μια τιμή στην Cometron.

Την είδα και αυτήν. Έχουν αναφερθεί μερικές περιπτώσεις με το Easybuyworld με απομιμήσεις που τις πουλούσε σαν γνήσιες. Η τιμή πάντως είναι πολύ καλή αν είναι γνήσια η μπαταρία. Την έχει αγοράσει κάποιος να μας πει;

Για αυτές διάβασα ότι αναγράφουν 3600mah με πραγματικές επιδόσεις να είναι ~20% κάτω από τις original των 1200mah. Σαν τελευταία διαφυγή μπορεί να πάρω 2-3 τέτοιες να υπάρχουν (τις χαρίζουν σε αυτή την τιμή).

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω να σου πω για την αξιοπιστία του easybuyworld απλά έψαχνα κάποτε ανταλλακτικά από Ελλάδα για psp και μόνο εκεί βρήκα. Μέχρι και στην sony που έκανα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν φέρνουν ανταλλακτικά για psp

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.