Jump to content

manik

Premium Members
  • Posts

    155
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About manik

  • Γενέθλια 17/11/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
  • Ενδιαφέροντα
    Πολλά αλλά ο χρόνος λίγος....
  • Επάγγελμα
    Τ.ΤΗΛ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

manik's Achievements

  1. Αφού είσαι σίγουρος οτι τα καλώδια δεν έχουν ρεύμα, πάρε μια γεννήτρια εύρεσης καλωδίων π.χ. MASTECH MS6812 για να βρεις πιο είναι πιο και που πάει.
  2. manik

    Πακέτο Flightsim Panel

    Καλημέρα. Αν σπάει το πακέτο με ενδιαφέρουν τα MULTI PANEL & FLIGHT RADIO PANEL. Ευχαριστώ.
  3. manik

    Πωλείται AMD R5 3600 με εγγύηση.

    ΠΩΛΗΘΗΚΕ. Παρακαλώ να κλειδωθεί/διαγραφεί η αγγελία καθώς η cpu δώθηκε εκτός thelab. Ευχαριστώ.
  4. Λόγω αναβάθμισης σε R5 5600X πωλείται ο R5 3600 με πλήρη συσκευασία, ψύχτρα αχρησιμοποίητη λόγω του ότι δουλεύει με υδρόψυξη και εγγύηση μέχρι 6/5/2023. Προτιμώ αγοραστές μόνο από Ηράκλειο Κρήτης για χέρι με χέρι αγοραπωλησία. Αν δεν βρεθεί κάποιος εντός Κρήτης εν τέλει, το βλέπουμε και για εκτός μετά από κατάθεση.
  5. manik

    ρυθμισεις για wi-fi

    Από ότι φαίνεται στην πρώτη φώτο, έχεις δύο ασύρματες κάρτες δικτύου στο pc σου. Δες εκεί που λέει Manage Known Networks να δεις με ποια από τις δύο συνδεόσουν. Αν δεν φταίει αυτό ίσως έγινε κάποιο reset ή αναβάθμιση στο router του φίλου οπότε πρέπει να δείτε τις ρυθμίσεις.
  6. manik

    Internet και τηλεφωνία από Wind

    Γνώμη μου μακρυά. Μακράν το χειρότερο after-sales support και ειδικά αν χρειαστεί να έρθει τεχνικός στον χώρο σου για άρση βλάβης, σε χρεώνει εύκολα αν η βλάβη δεν είναι στο δίκτυο της αλλά φταις εσύ. Καλύτερα HOL/Vodafone.
  7. manik

    Προβλημα σε sony bravia

    Δώσε περισσότερες πληροφορίες όπως μοντέλο, πως συνδέεται με pc, πως παίρνει τροφοδοσία, αν έχει εγγύηση κ.λ.π.
  8. Οι πυκνωτές του τροφοδοτικού φαίνονται ΟΚ (τουλάχιστον όσοι είναι εμφανείς). Κοίτα μόνο κάτω από τα καλώδια μήπως υπάρχει κανείς φουσκωμένος/σκασμένος γιατί εκεί συνήθως είναι οι χαλασμένοι. Αν δεν έχει ούτε εκεί, ρίξτου ένα φύσημα/καθάρισμα και κλείστο το PSU. Κολλήματα από το τροφοδοτικό λίγο δύσκολο. Συνήθως restarts, κλεισίματα, BSOD's και δύσκολο άνοιγμα του H/Y οφείλονται στο PSU λόγω κακών ρευμάτων. Για τα κολλήματα δες αλλού. Κάνε έλεγχο στον δίσκο/δίσκους, στο λογισμικό και δες θερμοκρασίες. Αν χρειάζεται ρίξε κάνα καθάρισμα στο εσωτερικό του Η/Υ.
  9. manik

    Απλές ερωτήσεις για τηλεφωνία

    Όπως σου είπαν τα παιδιά βρες ηλεκτρολόγο - που να ασχολείται με τηλεπικοινωνίες όχι κάνα γέρο που δεν ξέρει τι είναι το internet - γιατί χρειάζονται εργαλεία για να δει τι γίνεται στην εσωτερική καλωδίωση. Επίσης νομίζω πως έχεις μπερδευτεί λιγάκι γιατί λες πως έχεις απλή γραμμή ενώ παρακάτω λες για ISDN ( εκτός κι αν εννοούσες PSTN).
  10. manik

    FSX Thread.

    Η σημαντικότερες διαφορές του PRO σχέση με το απλό είναι ότι η MFD στο throttle βγάζει στοιχεία από το sim όπως συχνότητες επικοινωνιών καθώς και ότι η βάση του ελατηρίου του stick είναι μεταλλική σε σχέση με την πλαστική του "απλού". Γενικώς το PRO δείχνει πιο στιβαρό. Για μένα βέβαια δεν δικαιολογεί τα 100ε παραπάνω. Έχω το "απλό" Χ-52 και τα Saitek Rudder Pedals και έχω μείνει κατευχαριστημένος.
  11. manik

    FSX Thread.

    Eντάξει μην παίρνεις και όρκο. Υπάρχει και το X-plane..... http://avsim.com/greece/hvacc/entrance_gr.htm
  12. manik

    FSX Thread.

    To ποιο σημαντικό προς στιγμήν η διόρθωση των ακτογραμμών της Ελλάδας στο FS-X. http://library.avsim.net/esearch.php?CatID=fsxscen&DLID=93142 Πρέπει να είστε μέλος στην AVSIM για να κατεβάσετε. :clap: :worship:
  13. manik

    FSX Thread.

    Aν θες εσύ στον 4400 μισή + ώρα για install φαντάζομαι στο δικό μου πόσο θα κάνει.
  14. manik

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Κατά βάση Falcon4 και γενικότερα μόνο Flight Simulators, αλλά τώρα παίζω και το HL2:Ep1 μιας και το HL2 το απλό είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.