Jump to content

Toniou Bakeri

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Toniou Bakeri's Achievements

  1. Οκ, απλά υποκλεινομαι Seafalco. Περιττό να πω ότι γέλασα με την καρδιά μου με τα "τζιτζικοπερπατηματα"
  2. Είναι 10000000% επιβεβαιωμένο ότι όλα είναι στον αέρα! Ευχαριστώ για βοήθεια σας.
  3. Καλησπέρα Μαστόρια, σε έναν ανοιχτό κήπο με διάφορες διαμορφώσεις, έκταση περίπου 300m2 έχουν περαστεί σε διάφορα σημεία καλώδια για μελλοντική εγκατάσταση φωτισμό κήπου. δεν υπάρχει ένδειξη για το που ξεκινάει ή τελειώνει το καθένα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, είναι εκτος δικτύου. Πως θα μπορούσαμε να βρούμε την αρχή και το τέλος του καθενός? π.χ. ξεκινάνε πολλά από ένα σημείο και καταλήγουν σε διαφορετικά: ανατολή, δύση, στη μάντρα, στην εξώπορτα, κτλ. Συμβουλές για εργαλείο και διαδικασία ευπρόσδεκτες.
  4. Καλησπέρα σας! Θα μας πει όποιος κύριος/κυρία του φόρουμ εχεί προβεί στην αγορά του εν λόγω μηχανήματος για χρήση σε κήπο? Μπαταρίας προτίμηση! Κάλυψε τις προσδοκίες σας? Το προτείνετε το μοντέλο το συγκεκριμένο?
  5. Toniou Bakeri

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Ασυγχώρητη (2021) - IMDb M.IMDB.COM Ασυγχώρητη: Directed by Nora Fingscheidt. With Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio, Jon... Τη λάτρεψα την ταινία, πολυ έξυπνο σενάριο. Μου αρέσουν τετοιου είδους μυστηρίου. Αν έχετε να προτείνετε παρόμοια παρακαλώ στείλτε.
  6. Κάνεις λάθος. Αν ξαναδιαβάσεις το ποστ θα δεις ξεκάθαρα 2 ερωτήσεις: ...μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε εργαλεία άλλης εταιρείας?.... Αυτό που έγραψα για το borm... είναι η πληροφορία χρήστη που το μοίρασε σε κάποιο άλλο ποστ του φόρουμ.
  7. Η ερώτηση μου ήταν αν γνωρίζει κανείς αν αυτές τις μπαταρίες μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε εργαλεία άλλης εταιρείας, πολύ απλά. Όχι πως μπορώ να ψάξω στο google, και να ξεκινήσω δράση και και και. Αν ήταν να ψάξω στο google δε θα ποσταρα σε αυτό το topic να μαθω ποιες λέξεις κλειδιά είναι οι καλύτερες για ψάξιμο.
  8. ΚΑλησπέρα σας, έχει κάποιος ασχοληθεί/αγοράσει ηλιακά φωτιστικά και έμεινε ευχαριστημένος από επιδόσεις και τιμή? Τι προτείνετε? Σκοπός χρήσης τους είναι σε εξοχικό κήπο, περίπου 100τμ. με διάφορες διαμορφώσεις, κτλ.
  9. Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις Parkside μπαταρίες σε εργαλεία άλλης εταιρείας? Π.χ. έχω συναντήσει σχόλια ότι οι μπαταρίες parkside 20V, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εργαλεία bormann, αλλά με μια μικρή μικρή ψιλο-επέμβαση στους οδηγούς του εργαλείου bormann. Εσείς γνωρίζετε αν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε εργαλεία άλλης εταιρείας? Αν ναι, παρακαλώ δώστε περισσότερες πληροφορίες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.