Jump to content



Τιμονιέρα F1 integral (t500rs) με κάθισμα playseat!


amdnikos

Recommended Posts

Το απόλυτο set εξομοίωσης που παίζει σε pc αλλά και ps3.

Η τιμονιέρα είναι αυτή: PS3 PC Steering Wheel with clutch - Ferrari F1 Wheel Integral T500 | Thrustmaster

Ειναι μια t500rs με τιμονι f1. Προαιρετικα μπορει να παρει και τα υπολοιπα 2 τιμονια που εχει η Thrustmaster (το official GT Rim, καθώς και το νέο 458 Challenge μέσω ενός quck release μηχανισμού)

Και η βάση είναι αυτή (λευκό δέρμα) + τον αντάπτορα για το λεβιέ ταχυτήτων που έχει αγοραστεί σαν extra. playseat evolution - Αξεσουάρ Κονσολών | Skroutz.gr

Το σετ έχει αγοραστεί πριν 8 μήνες και κυριολεκτικά έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και η κατάσταση είναι σα να τη βγάλατε τώρα από το κουτί. Έχει πληρωθεί 993€ και ζητάω 600€. Συναλλαγή από Αθήνα μιας και έχει μεγάλο όγκο-βάρος. Υπάρχουν οι αποδείξεις και εγγύηση για άλλους 16 μήνες. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές.

Thrustmaster-Ferrari-F1-Wheel-Integral-T500.jpg

playseat_evolution_white_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Περιμενω ανθρωπο εκτος forum να ερθει να την παρει σημερα κατα τις 7 απο το σπιτι μου. Θα ενημερωσω αν ολα πανε καλα σημερα το βραδυ για το αν παραμενει διαθεσιμη η οχι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.