Jump to content



Αναζήτηση Modem-Router με δυνατό σήμα.


Ilias83

Recommended Posts

Είμαι σε αναζήτηση νέου modem-router καθώς πρόσφατα άλλαξα εταιρία και γραμμή από OTE και ISDN σε Wind και PSTN.

Το ZTE που μου έδωσε η Wind είναι επιεικώς για πέταμα, αφού δεν έχει καλή εμβέλεια και επιπλέον δεν μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένη IP στις συσκευές, με αποτέλεσμα να μου έχει αχρηστεύσει επί τοις ουσίας το Wi-Fi Printer.

Έχω συχνές αποσυνδέσεις που δεν ξέρω αν οφείλονται στο ΖΤΕ ή στην γραμμή της Wind και συχνές αλλαγές στις IP των συσκευών, οπότε κάθε φορά που πρέπει να εκτυπώσεις δεν βρίσκει κανείς υπολογιστής τον Printer.

Επειδή το Modem-Router θα μπει στην μια πλευρά του σπιτιού και πρέπει να πιάνει μέχρι την άλλη 20 μέτρα μακριά με τοίχους και ένα φρεάτιο ανελκυστήρα να παρεμβάλλονται στην απόσταση ανάμεσά τους ψάχνω κάτι με δυνατό σήμα Wi-Fi.

Οι συσκευές που συνδέονται πάνω είναι 2 υπολογιστές με Wi-Fi και 1 με Ethernet, 1 Wi-Fi Printer 2-3 κινητά, η τηλεόραση και το Home Theater οπότε με ενδιαφέρει να μπορέσω να έχω αρκετά καλό σήμα και διαμεταγωγή για το DLNA.

Το budget περιορισμένο θα προτιμούσα κάτι με 50-60€ αλλά κοιτάω και μέχρι τα 100-120€ αν υπάρχει κάτι που θα το αγοράσω και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με το οικιακό δίκτυο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.