Jump to content



Samsung galaxy s4


haritos14

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρεται φίλος αυτή την περίοδο για S4 αν αλλάξει κάτι στην τιμή το συζητάμε. Το εν λόγο το βρίσκουμε καινούριο από κατάστημα στα 344€. Πιο συγκεκριμένα I9505

Link to comment
Share on other sites

Γιατί σε κάθε κινητό γίνεται το ίδιο?

Όποιος θέλει μπορεί να πάει στα μαγαζιά από skroutz να το πάρει.

Από την στιγμή που η αγγελία δεν είναι σε τιμή πάνω από ότι πωλείται επίσημα στην χώρα τι πρόβλημα υπάρχει. Να το πουλήσει δηλαδή στην τιμή που θέλετε εσείς?

Εγώ όταν πήρα το note3 800€ πες με ηλίθιο αλλά τόσο έκανε σε όλα τα "μεγάλα" μαγαζιά.

Μου ζητούσε ο άλλος να το πουλήσω με βάση την τιμή της Ομόνοιας. Ξέρετε όλοι εσείς ότι είναι εντελώς καινούργια? Είσαστε 100% σίγουροι ότι δεν έχουν ανοιχτεί έστω και DEMO? Πάντως όσο αφορά την εγγύηση έχει δίκιο ο YDinopoulos ισχύει 100% απλά να έχει αγοραστεί από ΕΕ. (συνήθως Ρουμανία)

Η πλάκα είναι ότι εγώ πλήρωσα το S3 για "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" από μαγαζί Vodafone και όταν χάλασε κάποια στιγμή το πήγα Arvato και ήταν παραεισαγωγή (Ρουμανία). Το επισκεύασαν εντελώς δωρεάν αφού ισχύει πανευρωπαϊκή εγγύηση.

Το θέμα είναι ότι χαλάμε κάθε φορά την αγγελία κάποιου χωρίς λόγο. Βάζει τιμή ο πωλητής και του την πέφτουμε να την ρίξει. Αν είναι καθαρή κοροϊδία, έχω δει και τέτοιες, καλώς αλλά αλλιώς είναι κρίμα κάθε φορά το ίδιο. Αν είμαι πάλι offtopic δεν ξέρω, ελπίζω μην φάω πάλι κόκκινη κάρτα γιατί θα βγάλω ανακοινώσεις σαν την Ξάνθη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορεις να πουλας κατι και να το προωθεις λεγοντας οτι εχει πιο καλη εγγυηση απο ενα αλλο προιον, οταν λεμε οτι ισχυουν και για τα 2 ακριβως τα ιδια. Απο την αλλη μπορει να βαλει οτι τιμη θελει, αλλα θα δεχτει κριτικη (συμφωνα παντα με τους κανονες του φορουμ)

Και για το τυπικο...Αν πατε στην σελιδα της Samsung, θα βρειτε εξι (6) επισκευαστικα κεντρα. Διαλεχτε και πατε αναλογα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά με συγχωρείτε αν προκάλεσα κάποια σύγχυση παραπάνω εννοώ από ελληνικό κατάστημα εντώς αττικής που ασχολείτε με εμπορία smartphones. Ούτε skroutzara ούτε τπτ. Anyway καλοπούλητο εύχομαι εγώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.