Jump to content



Ψητός Α64 στην DFI!


Nik0s

Recommended Posts

Έχω εναν Α64 3200+ πάνω σε μία DFI NF3 και μόλις τον σέταρα με την μαμίσια ψύκτρα παίρνω με το καλημέρα ένα 60άρι βαθμούς ενώ σε load 75 στο χαλαρό. Αυτά με default ρυθμίσεις. Πήρα λοιπόν μια SLK 948U και με έναν νορμάλ 80άρι ανεμιστήρα έπεσα μόνο 4 βαθμούς. 56 βαθμοί με SLK - ASC - IDLE - ανοιχτό κουτί και default???:boxed:

Link to comment
Share on other sites

AS ceramique έχω βάλει. Την ψύκτρα την διπλοτσέκαρα και είναι ΟΚ. Ένα κουφό είναι οτι μόλις ανοίγω prime ή toast πετάει σε κλάσματα +10c. Και ακόμη οτι με το thermal - throttling disable δεν μπουτάρει???:wall:

Link to comment
Share on other sites

Κατα την γνώμη μου δέν κάνει η ceramique για την ψύχτρα σου γιατί απο κάτω δεν είναι λεία.έχει κάτι πολύ μικρά αυλάκια έτσι δεν έιναι.Το λέω αυτό γιατι σε ένα φίλο μου βάλαμε σε SP-94 και αμεσως την βγάλαμε και βάλαμε ΑΣ3 γιατι απο τεμπ αστα... Δοκίμασε καλύτερα άλλη πάστα στην τελική αν θες.

Link to comment
Share on other sites

Οχι ντουκόχαρτα.Δεν χρειάζεται.Τα αυλάκια αυτά τα έχει για λόγο και όχι απο απροσεξία.Είναι για να μεγαλώνει η επιφάνεια επαφής..Απλά πάρε ΑΣ5 να βάλεις να δείς..Δεν χάνεται ούτως η άλλως.

Link to comment
Share on other sites

Α κάνε και κάτι άλλο αν θές.Ετσι όπως τον έχεις τώρα βάλε έναν ανεμιστήρα να φυσά την ψύχτρα του CPU απο το πλάι να δέις θα πέσουν οι τεμπ?αν πεσουν κατακόρυφα μην κάνεις τπτ απο τα παραπάνω η μοβο σου μετράει μλκς

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Nik0s [Σήμερα, στις 22:41]

Μου φαίνετε απο δευτέρα αρχίζω ψάξιμο για ντουκόχαρτα 1500+

πολυ λεπτο το 1500, αν θες να τριψεις τη βαση.

ξεκινα με 300αρι να παρεις τα χοντρα, 600 μετα, και 1200 για να γυαλισει εντελως, βρεγμενο 1200αρι για το τελος.

αλλιως, μετα το 600αρι, μια κρεμα θα κανει το θαυμα.

Τα αυλάκια αυτά τα έχει για λόγο και όχι απο απροσεξία.Είναι για να μεγαλώνει η επιφάνεια επαφής..

πως το εννοεις αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Ετσι λεει και καλα στο μανιουαλ της.Οτι και καλα έχει τα αυλάκια μεγαλώνοντας συνολικά την επιφάνεια επαφής.

Ενοόντας μάλλον τον τρόπο που απλώνεται η πάστα πάνω στην βάση της σλκ και του CPU.Απλά μπάινει μες στα αυλκια.Γι'αυτό θέλει να βάζει και λίγο παραπάνω στις ψύχτρες αυτές και όχι ίσα ίσα σαν υδρόψυξη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.