fanisk Οκτώβριος 24, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 overclocked θελω κι εγω αμα βρεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 24, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 zyx πόσο πάει το πανό ? Θελω και εγώ ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 24, 2004 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Zyx is there any hope???Μπορείς όντως να βρείς κανένα πανο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 24, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Xαχαχαχ!!Αψογο! Γιαννικο δε ξερω τι θα κανεις αλλα θελω ενα με FX λογοτυπο πανω (για το ανταλλαγμα θα τα βρουμε αμα παμε στα πατρια εδαφη,μη σκας ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 24, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Μιχάλη, επειδή είσαι ορκισμένος ΑΜDάκιας και πατριώτης θα βάλω όλα τα μέσα για σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 24, 2004 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Zyx is there any hope???Μπορείς όντως να βρείς κανένα πανο?? κοιτα φτιαχνο οτι θες. αυτοι ειναι η δουλεια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 24, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από zyx κοιτα φτιαχνο οτι θες. αυτοι ειναι η δουλεια μου. εκτός από Intel θέλω να πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 24, 2004 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από zyx κοιτα φτιαχνο οτι θες. αυτοι ειναι η δουλεια μου. OK τότε ? Τιμή ? Απάντα με π.μ αν δε θέλεις να απαντήσεις εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 24, 2004 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell εκτός από Intel θέλω να πιστεύω ενοειτε :P :P @trooper το εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 24, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Συγνωμη δλδ , αν στα σκασει καποιος και θελει ενα πανω Ιντελ ,εσυ θα πεις οχι ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 24, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 δε πουλάμε την ψυχή μας στο διάβολο (θέλω να πιστεύω... ε Θοδωρή ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 24, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Συγνωμη δλδ , αν στα σκασει καποιος και θελει ενα πανω Ιντελ ,εσυ θα πεις οχι ?! Οτιδιποτε με το ονομα Intel πανω επιβαρυνετε με 200% ΦΠΜ* *ΦΠΜ ΦοροςΠροστιθεμενηςΜ@λακιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 24, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell δε πουλάμε την ψυχή μας στο διάβολο (θέλω να πιστεύω... ε Θοδωρή ? ) ετσι ειναι γυμνη ηρθαμε σαυτον τον κοσμο γυμνη θα φυγουμε δεν θα αλαξοπιστησουμε για μερικα ευροπουλα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 24, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 zux.........και μενα ενα πλιζ........με το αναλογο αντιτιμο εννοειται........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 24, 2004 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 παιδια αν θελετε κατι μεσω π.μ. παρακαλο. γιατι πολες παρεξηγησεις γινοντε τελευτεα και δεν μου αρεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 25, 2004 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από zyx παιδια αν θελετε κατι μεσω π.μ. παρακαλο. γιατι πολες παρεξηγησεις γινοντε τελευτεα και δεν μου αρεσουν. Χεχε θα γεμισει τo inbox σου, δεν πιστευω να παρεξηγηθει κανεις αν πεις μια τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 25, 2004 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Πες τιμή επιτέλους και διαστάσεις(εκτός και αν είναι custom lol ) και παράγγειλε κανα φορτηγό τόπια (ύφασμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 25, 2004 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Χεχε θα γεμισει τo inbox σου, δεν πιστευω να παρεξηγηθει κανεις αν πεις μια τιμη φιλε δεν γουσταρο καθολου. γιατι θα αρχισουν καποιοι να λενε διαφορα. μονο και μονο γιαυτο. δεν ειχαμε κανενα σκοπο να κανουμε κατι εσκεμενο. γιαυτο και δεν γουσταρο. ενα π.μ. δεν ειναι κακο. η τιμη θα ειναι ιδια. η διασταση αυτη που εκανα στον endu ειναι περιπου 1.5 χ 1.5. αλλα μπορο να κανο και μικροτερι διασταση οτι θελετε και οτιδηποτε σχεδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 25, 2004 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 zyx κανε και για μας τους intelαδες βρεεεεεεεεεεεεεεε :banging: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 25, 2004 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 ενταξη αντε να πω 25 ευρο θα ειναι. για ιντελ 50ευρο(ενταξη πλακα κανω) αν θελετε στηλτε π.μ εσεις οι ιντελαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.