Jump to content



Mount bracket για FuZion v2


Frostbyte

Recommended Posts

Γεια χαρα,

tdgTVWl.jpg

Σε 2 μηνες θα παραγγειλω mobo/cpu/ram/ssd για αναβαθμησουλα απο LGA775 σε LGA1150, δυστυχως το block που εχω δεν δινει καποιο bracket για 1150/1156/1155 και ετσι θα χρειαστει να βρω ενα..

Απ οσο εψαξα, χρειαζομαι αυτο εδω. Το οποιο ομως απ οτι βλεπω γραφει: Out of stock. (και κατα συνεπεια δεν γνωριζω και την τιμουλα)

Η απορια μου ειναι η εξης, που μπορω (ή ποιος μπορει) να το βρω και ποσο κανει πανω κατω.

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπερα και παλι παιδες,

Με αφορμη την πληρωμη μου αυριο απο την δουλεια, ειμαι σχετικα κοντα στο να υλοποιησω τα βασικα πραγματακια για το νεο συστημα.

Εχω εναν φιλο ο οποιος μου εχει φερει μερικα μεταχειρα κομματια 4770k και το Σαββατο που ετοιμαζομαι να παρω mobo θα ηθελα να τα δοκιμασω στο w/c loop μου για να παρω μια ιδεα για το που φτανουν (προκειμενου να αγορασω καποιο απο αυτα).

Το προβλημα ειναι οτι το d-tek μου οπως ανεφερα και στο παραπανω post ειναι για socket 775. Αν και εχω ηδη παραγγειλει απο τον Κοπριτη ενα Heatkiller για 1155, κρινω πως θα αργησει σχετικα, και το θεμα ειναι οτι πρεπει αμεσα να δω πιο CPU θα κρατησω, για να πληρωσω και το παιδι.

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν καποιος εχει καποιο spare waterblock/backplate και μπορει-θελει να μου το δανεισει για μερικες δοκιμες. (ή εστω ενα 1155 backplate ετσι ωστε καπως να ζορισω ελαφρως το d-tek προχειρα)

Κατα προτιμηση απο Αθηνα, επισης μπορω να δωσω και ενα συμβολικο ποσο για την εξυπηρετηση. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.