Jump to content



πρόβλημα με νέα μνήμη


panosgkr

Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα έχω το εξής πρόβλημα..αγόρασα 2χ4gb (8gb}ραμ και όταν ανοίγω το pc σταματάει στην φόρτωση των windows..είναι g.skills 4gb 1333mhz dual channel και πριν είχα 2χ2 kingston 1333mhz 4gb σύνολο..

intel i5 650

μητρική gigabyte ga-h55m-s2h

έχω αγανακτήσει :hm:

Link to comment
Share on other sites

υποψιάζομαι ότι είναι περιορισμοί στην διαχείριση μνήμης του chipset που είναι πλέον ενσωματωμένο σε CPU. Μέγιστή μνήμη είναι τα 16 και έχει να κάνει με το μέγιστο density μνήμης. Θα πόνταρα ότι οι νέες μνήμες είναι single sided(υψηλότερο density) αντι για dual sided που είναι οι παλιές και άρα θέμα μεταξύ του IC των μνημών και του CPU σου. Ακόμη και με heatspreader αν τις κοιτάξεις ανάποδα με προσοχή θα δεις αν υπάρχουν και απο τις 2 μεριές chips ή μόνο από την μια.

Link to comment
Share on other sites

δεν είναι στην λίστα..η λίστα αυτή είναι το 2010 όπου βγήκε και η μητρική..τελικά ρώτησα την g.skill και μου είπαν ότι δεν είναι συμβατές με το σύστημά,είναι high density κάπως έτσι.σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Link to comment
Share on other sites

Το οτι δεν ειναι στην λιστα δεν σημαινει οτι δεν θα δουλεψουνε, απλως επεσες στην περιπτωση, παντως ελπιζω να μπορεσεις να τις αλλαξεις, γιατι ειναι κριμα και δεν φταις:nono: και εσυ αλλωστε:)

Link to comment
Share on other sites

η προηγούμενη ήταν αυτή -- CORSAIR CMV8GX3M1A1600C11 8GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 νόμιζα ότι όσο καλύτερη ραμ βάλω τόσο καλύτερα..δεν ήξερα και την πάτησα,και δυο φορές...και δεν ξέρω τι να βάλω τώρα..έχω μπερδευτεί!!

Link to comment
Share on other sites

Toτε διαλεξε μια απο την λιστα, αλλα να σου πει και καποιος που γνωριζει καλυτερα, γιατι και ο οποιοσδηποτε μπορει να διαλεγε τις συγκεκριμενες, απο την στιγμη που ειναι DDR 3, δεν γνωριζω γιατι τοσες ασυμβατες, με την συγκεκριμενη motherboard.

Link to comment
Share on other sites

Αν κοιταξεις εδω στην λιστα με τις συμβατες μητρικες (Show all systems that work with this memory), δεν υπαρχει η δικη σου η μητρικη, αρα λογικα ειναι ασυμβατη.

Μου φαινετε εχεις πεσει σε σπανιο :cry: chipset, πρεπει να ψαξεις σε καποιες απο την λιστα, δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθησει και το καταστημα που τις αγορασες.

Link to comment
Share on other sites

Ελα, για κοιτα εδω εχω την εντυπωση οτι η συγκριμενες ram ταιριαζουνε

Aκυρο εδω εισαι, εκανα λαθος, απο οτι φαινετε εδω κανε κλικ στο show all compatible computer memory, για να δεις ολες τις συμβατες ram με την μητρικη σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.