Jump to content



Root σε tablet turbo-x breeze III


samxtx

Recommended Posts

Καλησπέρα σας παιδια έχει έρθει το παραπάνω tablet στα χέρια μου τον τελεταιο καιρό με android 4.1. δεν δέχεται το play store επίσης κάποια παίχνίδια όπως το candy crush saga. Με λίγο ψαχτήρι βρήκα ότι πρέπει να γίνει root η συσκευή αλλα όσο και να έψαξα δεν βρήκα καμία αξιόπιστη λύση για root της συγκεκριμένης συσκευής. Παρακαλώ όποιος μπορει να βοήθήσει και έχει κάνει root την συγκεκριμένη συσκευή? Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

για καποια τηλεφωνα turbo-x εχω κυκλοφορησει οδηγιες στο μισο ιντερνετ (μεχρι και σε ενυδριακα φορουμ), αφου ηταν οντως πολυ δυσκολο να φτασω να βρω τις πληροφοριες λογο ασχετου brand name (τελικα μου τις εδωσε Κινεζος οταν του ειπα εκδοση android και τι επεξεργαστη φοραει) ετσι για να βρεις πληροφοριες για το ταμπλετ σου πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος οσον αφορα το hardware.

Αν κατα τυχη ειναι MTK 6589 οι οδηγιες ειναι αυτες Root-αρισμα Turbo-x G510 (MTK 6589) | e-pcmag.gr

Αν ειναι κατι αλλο, η καλυτερη πηγη πληροφοριων για τετοια θεματα ειναι να γραφτεις στο φορουμ του DroidChina - Information About Chinese Android Devices και να ρωτησεις εκει (ολοι τους μιλανε κανονικα Αγγλικα οποτε δεν παιζει θεμα)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.