Jump to content



FarCry patch 1.3 Ετοιμο...


davisorle

Recommended Posts

Για να μην μεταφερω απλα αυτα που μπορειτε να διαβασετε στο site το επεισημο http://www.farcry.ubi.com/index.php ...

Λοιπον... Εχω να πω οτι τουλαχιστων για το δικο μου μηχανημα το παιχνιδι με το νεο patch 1.3 δουλεβει λες λαι πηγα και πηρα καινουρια καρτα γραφικων! :D Μα την παναγια απελπισμενος ημουν αλλα με αυτο χαρηκα και εγω λιγακι!

Εχω μια 9800 Pro 128Mb All in Wonder και απο'τι θυμ'αμαι πριν και στο high details μου κολαγε πολυ! Medium ψιλοκοληματα... Τωρα επαιζα σημερα για να το σιγουρεψω και το παιχνιδι σε Very High και Ultra οπου επιιτρεπεται πχ Ultra detail Water και το παιχνιδι αιπεζε χωρις κανενα κολημα! Ουτε ενα μικρο lag μεσα στη σπιλια! Μπορει να ειναι το οτι ειχα ενεργο το geometry instancing και AI sto high αλλα εχει αποδιχτει οτι το ΑΙ στο ηιγη δινει μονο κανα frame παραπανο σε κανα Doom 3 mostly!

Χρεισημοποιω τους 4.10 official drivers γιατι οι αλλοι μου ειχαν προβληματακια ως ΒΕΤΑ οποτε... Ελπιζω οσοι εχετε το παιχνιδι να κατεβασετε το patch! Αν δεν βρισκετε κανα καλο mirror πειτε μου!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.