Jump to content



καλως σας βρηκα!!


modelakias

Recommended Posts

Κάλως ήρθες! Χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω ότι αρκετά μέλη έχουν και άλλα χόμπι τα οποία έχουν και τα αντίστοιχα φόρουμ. Μπορεί να φανείς χρήσιμος σε κατασκευές απλά δίνοντας γνώσεις εάν ερωτηθούν σε κάποιο θέμα. Μην το παίρνεις προσωπικά, αλλά επειδή και εγώ ασχολούμαι με τον μοντελισμό δεν νομίζω πέρα από τα ηλεκτρονικά και την ικανότητα να χρησιμοποιώ εργαλεία κοπής, διάτρησης και συγκόλλησης κάποιων υλικών, ότι οι γνώσεις μου πιάνουν τόπο εδώ. Έχω μείνει πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό από τις κατασκευές εδώ. Από την άλλη μπορείς να κάνεις παρουσίαση εάν θέλεις κάποιας κατασκευής σου σχετικά με υπολογιστές και να μεταφέρεις τις γνώσεις- ''πατέντες'' σου. Καλή συνέχεια. Φιλικά πάντα!

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να δείξεις όση δουλειά θες. Το ποιος θα σε παρακολουθήσει και ποιος όχι να μη σε απασχολεί. Σίγουρα θα βρεις το κοινό σου και στο TheLab σα μεγάλα παιδιά που είμαστε, αντέχουμε τις νέες περιπέτειες :)

Link to comment
Share on other sites

Μοντελισμό έκανε κι ο κοπρίτης και πρόκοψε ;-) είναι χρήσιμος στο modding ο μοντελισμός

Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.