Jump to content



Laptop Acer Aspire 1357LM


Recommended Posts

Πωλειται το Laptop Acer Aspire 1357LM .

15'' οθονη

Athlon XP -M 3000+

512mb ram

40GB HD

9200 Mobile Radeon

Το λαπτοπ ειναι σε μετρια κατασταση και το ατομο που μου το εδωσε μου ειπε οτι αναβε αλλα το εβαλα στην ακρη πριν πολυ καιρο και αγορασε καινουργιο επειδη ο τεχνικος του ειχε πει οτι εχει προβλημα ο δισκος.

Επειδη η μπαταρια ειναι αδεια (και μαλλον δεν κραταει καθολου) και δεν εχω φορτιστη δεν μπορω να το δοκιμασω.

Πωλειται ως εχει για ανταλλακτικα .Αν καποιος βεβαια θελει και εχει φορτιστη, μπορει να ερθει απο Νικαια στο σπιτι μου να το δοκιμασουμε.

Τιμη 50 ευρω

Link to comment
Share on other sites

Το λαπτοπ δοκιμαστηκε με τροφοδοτικο απο μαγαζι και αναβει αλλα ο δισκος ειναι καμμενος.Δινεται ως εχει (δηλαδη δεν ξερω αν εχει καποιο αλλο κουσουρι...),χωρις τροφοδοτικο,για ανταλλακτικα ή επισκευη αν καποιος θελει .

Τιμη 40 ευρω Τιμη 30 ευρω

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

@@@up@@@ Τιμη 30 ευρω συζητήσιμη

δοκιμάστηκε με δανικο δισκο και δανικο τροφοδοτικο ,με περασμενα windows,μπαινει κανονικα και λειτουργει αλλα εχει προβλημα σε καποια πληκτρα ,δεν πατανε καποια και καποια πατανε.Δινεται ως εχει βαση του παραπανω για ανταλλακτικα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.