Jump to content



Samsung nx300 & 30mm f/2.0 & 12-24mm


Recommended Posts

Λογω μεταβασης σε αλλο συστημα πουλαω την αγαπημενη μου samsung. Η μηχανη ειναι αριστη, δεν εχει το παραμικρο σημαδι καθως και λειτουργει αψογα. Αγοραστηκε απο τον Γαλαιο στις αρχες Νοεμβριου και εννοειται οτι ειναι ακομα στην εγγυηση. Φοραει απο την αρχη screen protector για την οθονη και μαζι θα δωθει το remote shutter της.

Τιμη 260 μονο σωμα

Επισης μαζι με την μηχανη ειχα παρει και τους εξης φακους

1) Samsung nx 30mm f/2.0 οπου προκειται για εναν εξαιρετικο φακο, ειναι ενας απο τους καλυτερους σταθερους φακους στα συστηματα mirrorless. Τον συγκεκριμενο τον εχω παρει τον Φεβρουαριο και θα δωθει με τα καπακια του μπρος-πισω. Τιμη 190 ευρω

2) Samsung nx 12-24mm f/4.5-5.6 ηταν ο φακος που εβγαζα τις περισσοτερες φωτογραφιες μου οταν ηθελα να βγαλω τοπια/φωτογραφιες δρομου. Ο φακος "γραφει" πολυ καλα, εστιαζει ταχυτατα και ειναι οτι πρεπει για τις ευρυγωνιες ληψεις. Θα δωθει με τα καπακια του μπρος-πισω και το lens hood. Τιμη 280 ευρω

Δειγματα απο φωτογραφιες που εχω βγαλει με τους φακους στο flickr μου.

NX System / NX Lenses / Zoom Lenses / 12-24mm F4.5-5.6 ED / Product Image

Θα προτιμησω τους αγοραστες απο Αθηνα αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα αποστολης με εξοδα παραληπτη. Αν καποιος ενδιαφερεται για ολο το παραπανω πακετο θα εχει καλυτερη τιμη.

14250914943_1391940e6a_z.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.