Jump to content

snik

Premium Members
  • Posts

    360
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

About snik

  • Γενέθλια 12/12/1988

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

snik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. snik

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά! Like this
  2. Μετα απο πολυ καιρο ας ανεβασω και κατι, απο τα χανια η συγκεκριμενη Nikon d7000 Tamron 17-50
  3. snik

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Εχει ενα μαγαζι που φτιαχνει τετοια σε πολυ μικροτερο μεγεθος στο γκαζι, Quick pleasure λεγεται αλλα δεν με ειχε συγκινήσει ιδιαιτερα οταν ειχα δοκιμασει ενα τετοιο πριν ενα μηνα περιπου. Αν πας δοκιμασε παντως τα ζυμαρικα του, ειναι εξαιρετικα
  4. snik

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

    Το βλεπω να απαγορευουν τα drones σε λιγο καιρο...
  5. Ωραιες Ιασονα, ημουν εκει το καλοκαιρι για διακοπες. Η Αγιασος ηταν απο τα πιο γραφικα χωριουδακια του νησιου και ειναι οντως πολυ ομοφρη. Προλαβες να πας και Μολυβο;
  6. snik

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Δεν νομιζω οτι αξιζει να μπεις στην διαδικασια αλλαγης μιας και οταν το εψαχνα το θεμα εβγαινε παραπανω το ολο θεμα. Τον τελευταιο καιρο βλεπω πολλα κουρσακια μεταχειρισμενα σε πολυ καλη τιμη. Γιατι δεν ριχνεις μια ματια και σε αυτα; Με 850 ευρω νομιζω οτι παιρνεις κατι καλο σε αυτα τα χρηματα.
  7. Απο μια συντομη βολτα στην Παρνηθα σημερα, οι πρωτη με την D7000 & nikon 85mm 1.8D και οι αλλες με τον tamron 17-50 2.8 (τα αναλυτικα exif υπαρχουν στο flickr).
  8. Δυστυχως εκεινη την στιγμη ημουν χωρις τριποδο και μονο με την fuji οποτε το μεγιστο που μπορουσα να παω ηταν στα 50mm (σε ff). Την μηχανη την ειχα βαλει προχειρα πανω σε εναν καδο και δεν ειχα ουτε καποιο remote αλλα κατεληξα να παταω το κουμπι του κλειστρου για 4-5 δευτερολεπτα με το χερι. Μετα ακολουθησε ενα μεγαλο crop μιας και το κομματι αυτο ειναι περιπου το 1/3 της αρχικης εικονας οποτε ηταν λιγο δυσκολο να παρω μια ποιοτικη ληψη αλλα παρολα αυτα τραβηξα 4-5 καρε οπου το πιο σωστο απο αυτα ηταν αυτο. Μακαρι να ειχα μαζι την d7000 με τον 85αρη αλλα δυστυχως δεν ημουν τοσο τυχερος.
  9. Αυτο που ηθελα να πω ειναι το εξης, δες αυτην την φωτογραφια (ενας χρηστης που κραταει φωτογραφικη με viewfinder), τωρα δες και αυτην (καποιος που καδραρει με την οθονη). Στις βραδινες ληψεις ο πρωτος μπορει να ριξει την ταχυτητα κλειστρου πιο πολυ απο τον 2ο γιατι η σταση του σωματος του βοηθαει στο να ειναι πιο σταθερος και χωρις κραδασμους. Ενα απο τα προβληματα μου με την nx300 ηταν αυτο, αν νομιζεις οτι δεν θα σε απασχολησουν αυτα πας με στην nx300, ο 18-55 ειναι οκ φακος, εστιαζει γρηγορα και μετα με εναν 30αρη που τον βρισκεις στα 160 αν ψαχτεις και εναν 60mm macro που δεν ξερω σε τι τιμη παιζει μιας και δεν με ενδιεφερε ποτε κανεις αυτο που θες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.