Jump to content



ολοκαίνουργιο mouse Roccat Savu 30€


Recommended Posts

Παρέλαβα πριν 2 μέρες το Roccat Savu από το Public, μετά από τις πολύ καλές κριτικές που άκουσα. Όντως το mouse είναι πολύ ποιοτικό και προσεγμένο, αλλά ειναι μικρό στο χέρι μου. Το public.gr από όπου το αγόρασα, ενώ δέχεται επιστροφές εντός 14 ημερών και ενώ τους εξήγησα ότι το άνοιξα πολύ προσεκτικά, χωρίς καμία ζημιά στην συσκευασία (μόνο τα δυο αυτοκόλητα που τη συγκρατούσαν έκοψα), δεν δέχετε αλλάγη, ακόμα και με διπλάσιας τιμής ποντίκι.

Το δίνω 30€ ακατέβατα (αγορά στα 35€ σε προσφορά).

ROCCAT STUDIOS V3.0 - PRODUCTS » Gaming Mice » ROCCAT Savu

Roccat Savu | Skroutz.gr

Έχει εγγύηση 24 μήνες από τις 21-5-2014 που έγινε η αγορά. Το χρησιμοποίησα ελάχιστα, γιατί αμέσως το ένιωσα μικρό στο χέρι, οπότε εννοείται πως είναι σε αριστη κατάσταση, τόσο το ποντίκι όσο και η συσκευασία-παρελκόμενα.

Η ανταλλαγή μπορεί να γίνει Κατερίνη χέρι με χέρι, ή αποστολη με έξοδα αγοραστή, μετά από κατάθεση σε λογαριασμό. Υπάρχει φυσικά και η απόδειξη αγοράς. Η αγγελία μπήκε και σε γειτονικό forum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.