Jump to content



προβλημα με cronos removable κουτι και σκληρό


crmaris

Recommended Posts

μια ερωτηση παιδια για οποιον ξερει και μπορει να βοηθησει. Εχω εναν σκληρο 160 giga samsung και προσπαθω να τον συνδεσω με ενα κουτι για removable disks Cronos με usb αλλά το pc μου αλλά και άλλα που δοκιμασα δεν τον βλεπει με τιποτα. Τοσο το κουτι(με αλλο σκληρό οσο και ο σκληρος(σε αλλη μαρκα κουτιου λοχι cronos) δουλευουνε κανονικά είναι ελεγμένο αυτό. Τι γίνεται ξέρει κανείς να βοηθήσει.Δοκιμασα όλες τις θέσεις των jumber του σκληρού αλλά πάλι αποτέλεσμα μηδεν. Μπας και παιζει καμια ασυμβατοτητα του κουτιου Cronos με τον samsung!

Link to comment
Share on other sites

χωρις jumper δοκιμασες?????μπορει να το εκανες ηδη αλλα ας ρωτησω καλου κακου.......μηπως δεν κουμπωνει καλα ο σαμσουνγκ?????κοιτα μηπως θελει λιγο παραπανω σφιξιμο στο κουμπωμα..........αλλα οντως παραξενο να δουλευει με αλλο σκληρο ή ο σαμσουνγκ σε αλλο κουτι........τι να πω.......

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασα και χωρις jumper και τα τσεκαρα ολα αλλα τιποτα. και σε αλλο κουτι κρονος με τον ιδιο σκληρο παλι δεν τον εβλεπε ενω ενα αλλο κουτι που ειχα αλλης μαρκας τον εβλεπε κανονικα. παω να τρελαθω με αυτον τον σκληρο!!

Link to comment
Share on other sites

Μου έχει τύχει να χρειάζεται να πάω στο Computer Management/Disk Management για να του κάνω assign drive letter. Ο δίκος δηλαδή φαινόταν εκεί αλλά δεν υπήρχε στον explolrer. Αυτό στα Win 2003. Τσέκαρέ το καλού κακού.

Link to comment
Share on other sites

οχι ενοειτε οτι το εχω κανει και αυτο.Οταν συνδεω τον σκληρο με την usb μου κανει τον θορυβο συνδεσης στα win χωρις να τον αναγνωριζει φυσικα και μετα απο λιγο κανει τον θορυβο αποσυνδεσης απο μονος του χωρις να τον αποσυνδεσω εγώ. Μιλαμε εχω κουφαθεί με τον samsung και το συγκεκριμενο κουτι!

Link to comment
Share on other sites

Με Seagate 200αρη εγω δεν ειχα προβλημα. Τωρα αν παιζει θεμα συμβατοτητας με Samsung (που ακογεται λιγο περιεργο ) πηγαινε πισω στο μαγαζι απο οπου πηρες τον σκληρο και το κουτι και πες τους να στο ελενξουν.

Link to comment
Share on other sites

μου φαινεται θα τα πεταξω και τα δυο στο τελος. Τεχνικός είμαι και έχω δει πολλά κουφά αλλά σαν και αυτό τι να πω.Την εψαξα λίγο την δουλειά με τα jumpers γιατί από οτι διαβασα στην σελιδα της samsung σε αυτόν τον σκληρό μπορεις να βραχυκυκλωσεις 2 θέσεις πίσω για να τον αναγνωρίσει σαν 32 giga και πάνω ή μικρότερο. Με 2 θέσεις βραχυκυκλομενες τον είδε τελικα σε μια φαση αλλα μετα εβγαλε παλι προβλημα και δεν τον ξαναειδε.Πολυ κουφό!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.