Jump to content

tyxeros

Premium Members
  • Posts

    1.345
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tyxeros

  1. tyxeros

    Qnap Nas TS-877

    Πωλείται το QNAP TS-877 , με CPU Ryzen 7 2700, 16GB Ram, με extra 1port 10GB SFP+, χωρίς δίσκους. Περιοχή Αθήνα. Δεκτός όποιος έλεγχος. Όχι ανταλλαγές. Υπόλοιπα Specs TS-877 | Hardware Specs WWW.QNAP.COM The TS-877 powered by AMD’s new 14nm Ryzen™ processor redefines the high-end desktop business NAS for greater video...
  2. tyxeros

    Black Friday 2022

    QNAP TR-004 Amazon.fr WWW.AMAZON.FR 173 ευρω με μεταφορικα, χαμηλοτερη τιμη ever.
  3. tyxeros

    "Y2022 bug" για τους Exchance Servers της Microsoft

    Τον ήπιαμε πρωί πρωί....
  4. tyxeros

    MS SQL Server 2017 σε Windows Server 2012 R2 Standard

    Είχα κάνει παλιότερα Windows Server 2008 R2 σε 2012 R2αλλα σε VM. Δεν είχα κάποιο θέμα γενικότερα. Αν θες να το δοκιμάσεις κανε το εξής. Εφόσον είναι φυσικός server, κανε ένα image με ένα BootCD όλο τον server σε κάποιον εξωτερικό δίσκο/SSD (π.χ. Macrium Reflect) και μετά δοκίμασε να κάνεις το upgrade. Αν σκάσει εντελώς. Κάνεις Restore τo image και όλα καλά.
  5. Δεν πιστεύω οτι θα κρασαρουν αμέσως, το ποιο πιθανό είναι στο επόμενο Power cycle.
  6. tyxeros

    Οι αγορές μας..!!

    2 τεμαχια απο Αμαζον
  7. tyxeros

    Τροφοδοτικό shuts down!

    Βλέπω οτι έχεις διάφορους δίσκους στην υπογραφή σου. Το προβληματικό παιχνίδι σε ποιο δίσκο είναι και έχεις τα άλλα παιχνίδια που λες στον ίδιο δίσκο?
  8. Μια απλή και εύκολη λύση είναι η παρακάτω, εφόσον το βασικό πρόβλημα είναι ο χώρος. Βάζει το email του otenet να κάνει Forward όλα τα εισερχόμενα email σε ένα οποιοδήποτε άλλο free email (gmail, yahoo κλπ) το οποίο έχει αρκετό χώρο. Αν έχει επιλογή, να μην αποθηκεύονται τα εισερχόμενα email στο Otenet ακόμα καλύτερα. Οπότε στο outlook περνάει και το Otenet και το Gmail και κάνει Default το ΟΤΕΝΕΤ ώστε να φεύγουν από εκεί τα email. Καλό είναι να χρησιμοποιει απο εδω και εμπρος ένα από τα φree emails που προσφέρουν περισσότερο χώρο και να αφήσει σταδιακά το OTENET.
  9. tyxeros

    καλύτερες προτάσεις για username. . .

    Βάλε μια ελληνική λεξούλα .... π.χ. την ποιο μεγάλη που έχουμε, <λοπαδο­τεμαχο­σελαχο­γαλεο­κρανιο­λειψανο­δριμ­υπο­τριμματο­σιλφιο­καραβο­μελιτο­κατακεχυ­μενο­κιχλ­επι­κοσσυφο­φαττο­περιστερ­αλεκτρυον­οπτο­κεφαλλιο­κιγκλο­πελειο­λαγῳο­σιραιο­βαφη­τραγανο­πτερύγων>
  10. tyxeros

    Δύο pc σε ένα σε ένα σετ ηχείων

    Είχα αγοράσει το παραπάνω με τις 2 εισόδους αλλά το έβγαλα τελικά γιατί ακουγόταν κάποιος υψισυχνος θόρυβος μέσα από τα ηχεια , ανεξάρτητα της πηγής, οπότε στο τέλος μου την έσπασε και το πέταξα.
  11. tyxeros

    Οι αγορές μας..!!

    Νεο ρουτερ το οποιο δουλευει μια χαρα με Vodafone 50αρα + VOIP Devolo για το σπιτι στον 5ο με συνδεση στο υπογειο και Full speed
  12. tyxeros

    Αναζητηση δυνατου ΑP για το υπογειο

    Εντάξει το ψήσιμο είναι σχετικό που λέτε, δεν κάθεται κανείς πάνω από 5 λεπτά στο υπόγειο.... και πόσο μάλλον στην ίδια νοητή ευθεία που θα κοιτάζει η κεραία. Ειδικά στο σημείο που είναι το κλιμακοστάσιο το σήμα έχει εξασθενίσει αρκετά. Θεωρώ οτι η κατευθυντικη κεραία 7dbi θα είναι ποιο αποτελεσματική απο την 5αρα omni που έχω δοκιμάσει τώρα. Μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζια και ξεμπλοκάρουν και τα κουριερ.... βλέπουμε.
  13. tyxeros

    Black Friday 2020

    AVM Fritz 7590 στα 159 ευρω + μεταφορικά. AVM FRITZ! Box 7590 WLAN AC+N Router 5GHz2,4 GHz: Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE AVM FRITZ! Box 7590 WLAN AC+N Router (DSL/VDSL, 1.733 MBit/s (5GHz) & 800 MBit/s (2, 4 GHz), bis zu 300 MBit/s mit VDSL-Supervectoring 35b, WLAN Mesh, DECT-Basis, Media Server... Πρώτη τιμή Skroutz στα 207 https://www.skroutz.gr/s/12810765/AVM-FRITZ-Box-7590.html?o=avm+7590
  14. tyxeros

    Αναζητηση δυνατου ΑP για το υπογειο

    Με κατι τετοιο ας πουμε? Logilink Wl0098 7dbi Indoor Directional Antenna - Wireless (PER.750641) WWW.E-SHOP.GR Αυξήστε την εμβέλεια και ενισχύστε το σήμα του ασύρματου δικτύου σας με τις κεραίες SKU:PER.750641
  15. tyxeros

    Αναζητηση δυνατου ΑP για το υπογειο

    Σχεδιάγραμμα χώρου
  16. tyxeros

    Αναζητηση δυνατου ΑP για το υπογειο

    Θέλω να αποφύγω "εργασίες" εκτός αποθήκης όσο γίνεται.
  17. tyxeros

    Αναζητηση δυνατου ΑP για το υπογειο

    Ναι ισχύει και αυτό που λες. Κατα κύριο λόγο κινητό τηλέφωνο θέλω να πιάνει. Από ταχύτητα δεν με ενδιαφέρει τόσο... δεν το θέλω για να streaming. Τώρα από εκεί και μετά είμαι ανοικτός σε προτάσεις, Εν όψη Black Friday μήπως πάρω κάτι σε καλή τιμή. Έχω μια κάρτα usb της Alfawise (realtek chipset) που την είχα πάρει αρκετά παλιά (τότε που ήταν της μόδας το σπάσιμο wifi κωδίκων) το οποίο του κουμπώνεις οτι κεραία θες.
  18. Στο υπόγειο γκαραζ της πολυκατοικίας που έχω το αυτοκίνητο, έχω και μια αποθήκη, στην οποία θα κατεβάσω δίκτυο με ενα Powerline. Είμαι σε αναζήτηση λύσης για AP με δυνατό Wifi το οποίο να φτάνει μέχρι το αυτοκίνητο. Δυστυχώς η αποθήκη και η θέση του αυτοκίνητου έχει εμπόδια μπροστά. Ποιο συγκεκριμένα , μια άλλη αποθήκη, θέση parking, κλιμακοστάσιο και από πίσω ειναι η δικιά μου θέση parking. Έβαλα ενα TP-Link VR200 δοκιμαστικά να δω και οριακά πιάνει 1 γραμμή η καθόλου. Τι έχετε να προτείνετε?
  19. Το μονο που θα σχολιάσω εγώ είναι σχετικά με το ταβάνι της 3090.... θεωρώ οτι με την εξαγορά της ARM και τα patents τα οποία θα πάρει η Nvidia θα δούμε επιπλέον βελτιώσεις μελλοντικά σε όλους τους τομείς, εφόσον υπάρξει κάποια αξιόλογη απάντηση από την AMD. Το βασικό πρόβλημα που θα πρέπει να μας καίει εμάς σαν καταναλωτές είναι η διαθεσιμότητα των προϊόντων της Nvidia-AMD η οποία βεβαία καθορίζει και τις τιμές. (Γιατί πάλι έχουν πέσει οι miners και αγοράζουν το διαθέσιμο stock )
  20. tyxeros

    Καηκε το Chip?

    Όχι η υπόλοιπη πλακέτα και chips είναι πεντακάθαρα ....?
  21. Δείτε λίγο τις φωτο και πείτε μου, αν σας φαίνεται καμένο.... Προφανώς δεν δουλεύει...
  22. Κάποιοι στην Intel προφανώς πρέπει να δικαιολογήσουν την θέση τους και τα λεφτά τους για να μην τους φάει η μαρμάγκα.
  23. tyxeros

    COVID-19

    Δεν θα απαντησω αν στατιστικα ειναι σωστο η οχι η διαφορα ειναι οτι αμα το Κομμα εκει πει, "Ολοι θα βάλετε μάσκες και θα κυκλοφορείτε 1 ώρα την ημέρα" οι κινεζοι θα το κανουν και δεν ακουστει κιχ (διαμαρτυρια) απο κανενα.
  24. Δεν έχω δουλέψει με 365 accounts οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Κοίτα απο το control panel -> user accounts μήπως μπορείς να πειράξεις τους χρήστες από εκεί.
  25. 2)Κάτι υπάρχει σε δωρεάν , το κοίταζα παλιότερα αλλα προϋποθέτει να έχεις κάποιο server όπου θα κάνεις Push install στους υπολογιστές που θα βρίσκονται στο τοπικό δίκτυο. (Εγω κατέληξα τελικά σε Paid λύση.) Ίσως κάποιος άλλος εδώ μέσα μπορέσει να σε κατατοπίσει ποιο συγκεκριμένα. 4)Εγώ προτιμώ το Anydesk(Free) αντί για Teamviewer. 6-7)Αν ο λόγος που θες να το κάνεις αυτό (Κλείδωμα αποθηκευση Desktop) , είναι για λόγους Backup, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές να σου τραβάν backup φακέλους από τα λαπτοπ στο NAS. Οπότε δεν θα έχει σημασία που θα το σώζουν. Θα πρέπει πρώτα ομως να σχεδιάσεις πως θα δουλεύουν οι χρήστες, που θα εχουν τα αρχεια τους, ποιο θα είναι το Collaboration space, από που θα έχουν πρόσβαση (εντός η εκτός εταιρείας) και που θα παίρνεις τα Backup. 8)Hot Desk θα στο πρότεινα μόνο αν πας σε άλλη λύση, δηλαδη Domain , Servers + clients. 9)Αυτό που έχω δοκιμάσει και δουλεύω τώρα είναι Dell Latitude 5500 I5-8265U/8G/256/W10P Και docking Dell WD19 Βγω στο δικο μου QNAP έχω κάνει ένα φάκελο στον οποίο ρίχνω αρχεία και έχω πρόσβαση μεσο App του Qnap, από το κινητό μου και από διάφορους υπολογιστές. Ουσιαστικά ένα personal Dropbox. Εσυ θεωρητικα μπορείς να φτιάξεις φάκελο ανά χρήστη , φάκελο ανα group χρηστών για να αποθηκεύουν/ανταλλασουν αρχεία και να έχουν πρόσβαση από παντού. (Μιλαμε για word/excel οχι επεξεργασία βίντεο και τέτοια πράγματα έτσι?). Και μετά μπορείς να παίρνεις Backup το Qnap σε ένα εξωτερικό δίσκο ή να κανει Sync σε άλλο Qnap σε άλλο location.(Μην πάρει καμιά φωτιά και χάσεις τα πάντα) .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.