Jump to content

Bonito

Premium Members
 • Content Count

  1,507
 • Joined

 • Last visited

About Bonito

 • Rank
  Λαμπάκι
 • Birthday January 1

Πληροφορίες Προφίλ

 • Περιοχή
  London/Birmingham

Recent Profile Visitors

2,903 profile views
 1. Mάλλον ναι αλλά περίεργο Δεν το σκέφτηκα και έκανα φρέσκια εγκατάσταση. Ήθελα να κάνω login κατευθείαν με το workplace account(admin) πριν φτιάξω local χρήστη. Μετά θα το κάνω iso clone για να το βάλω σε διάφορα pc Δεν έχω μπει ακόμα desktop γιατί ήθελα να κάνω κατευθείαν workplace login.
 2. Καλησπέρα, Σε ένα Huawei d15 laptop, άλλαξα σε windows 10 pro fresh setup (2004 έκδοση) και στο αρχικό σετάρισμα δεν μου βγάζει τα δίκτυα wifi. Θέλω να συνδεθώ κατευθείαν σε εταιρικό δίκτυο. Το λάπτοπ ήρθε με απλά windows 10 και η κάρτα δικτύου δούλεψε κανονικά. Αντάπτορα για καλώδιο δικτύου δεν έχω . Δοκίμασα να πατήσω Fn και το κουμπί wifi αλλά δεν αλλάζει κάτι.
 3. Δε βρήκα πως να κάνω default κάποια custom themes. Όπως για παράδειγμα στο excel, ένα custom design πίνακα να είναι σε όλους τους χρήστες το default
 4. Νομίζω θα το κρατήσω απλό για την αρχή. Δοκίμασα να κάνω login μέσω workplace και δούλεψε. Οπότε φτιάχνω έναν local admin χρήστη σε κάθε pc Κάνω τις βασικές εγκαταστάσεις προγραμμάτων Φτιάχνω ένα clone με το macrium reflect To τρέχω Βάζω χειροκίνητα το χρήστη που χρειάζομαι μέσω workplace account Θα αγοράσω ένα απλό licence απο teamviewer ή anydesk Ακόμα δεν έχω βρει: Απο το azure πως βγάζω τα admin rights από αυτούς τους χρήστες. Πως αποθηκεύω default themes στο office που να βγαίνουν σε όλους τους χρήστες.
 5. @tyxeros Σχετικά με το login των χρηστών διαβάζω λίγο ότι μπορώ να κάνω login μέσω του office 365 username και μετά διαμορφώνω τις άδειες μέσω του azure active directory. Κοιτάω video youtube αλλά γνωρίζει κανείς ας με καθοδηγήσει λίγο.
 6. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση @tyxeros Ναι απο email / cloud είμαι καλυμμένος Ωραία κρατάω το Macrium effect. Υπάρχει κάποιο άλλο software που να μπορώ να κάνω push software σε όλα τα pc? Για κάποιο λόγο το office 365 account δεν με αφήνει να γίνει login σε windows 10 σαν χρήστη. Ναι θα έχω κάποιον IT στην εταιρεία που να μπορεί να βοηθάει αν υπάρχει πρόβλημα. Κοιτούσα το teamviewer manager. Αυτό ίσως κάνω το login πριν φτιάξω το image από Macrium Effect. Κλείδωμα extension browser περισσότερο για ασφάλεια σε χρήστες. Εδώ ήθελα κάποια ιδέα πως μπορείς είτε να περιορίσεις να χρησιμοποιούν την επιφάνεια εργασίας ώστε να γίνεται μονίμως αρχειοθέτηση στο cloud Σε αυτό σκεφτόμουν αν έφτιαχνα για παράδειγμα ένα φάκελο για μεγάλα αρχεία που να περνάνε πρώτα σε τοπικό δίκτυο και μετά να γίνονται sync στο one drive. Να είναι κάτα κάποιο τρόπο όλα τα pc σαν hot desk, και να μπορείς να κάνεις login σε οποιοδήποτε pc. Αυτό χρειάζεται windows server ? Η μήπως υπάρχει απός τρόπος μέσω synology? Με ενδιαφέρει να είναι τα γραφεία λιτά αλλά και να υπάρχει φορητότητα οπότε σκεφτόμουν οθόνες με usb-c και λαπτοπ. Μπορείς να προτείνεις κάτι σε dell thunderbolt usb c
 7. Καλησπέρα, Θα ήθελα καθοδήγηση για το πως μπορώ να οργανώσω μια μικρή επιχείρηση (10 computer) τα οποία θα βρίσκονται στο internet αλλά πιθανώς σε διαφορετικά δίκτυα. Όλα τα pc θα τρέχουν windows10 και αυτό που ψάχνω σε γενικές γραμμές είναι: Ο κάθε χρήστης έχει microsoft 365 basic account Να γίνεται εύκολη προετοιμασία pc σε κάθε νέο εργαζόμενο (ίσως να τρέχω ένα αρχείο setup και να γίνονται όλες οι εγκαταστάσεις / λογαριασμοί) Να μην έχει admin rights Remote login και management Κλείδωμα extension browser Ιδέες για να δουλεύουν οι χρήστες μέσω cloud (ίσως να υπάρχουν φάκελοι απο onedrive / sharepoint στην επιφάνεια εργασίας ?) NAS server backup του sharepoint / onedrive για offline λειτουργία και access μέσω του τοπικού δικτύου για μεγάλα αρχεία αν το upload είναι χαμηλό Ίσως να υπάρχει account login σε οποιοδήποτε pc που να μεταφέρει μόνο τα εικονίδια της επιφάνειάς εργασίας για παράδειγμα μέχρι κάποιο όγκο Επίσης για θέμα hardware κοιτάω τα huawei d15 με usb c / οθόνες usb c. Ευχαριστώ πολύ.
 8. Βγήκαν καινούργιοι drivers και το soundblaster connect επίσημα.
 9. Καλησπέρα, Έχω την Sound BlasterX AE-5 και παρατήρησα ότι το Connect 2 software έχει πρόβλημα με τα περισσότερα settings ( δεν δουλέυει το treble , bass etc) Έκανα re-install αλλά δεν δούλεψε.
 10. Μια καλή τιμή για pre-order στο Ghost Recon - Breakpoint https://www.cdkeys.com/pc/games/tom-clancys-ghost-recon-breakpoint-uplay-pc
 11. Λογικά θα χρειαζόμαστε adaptor για τις παλιές συσκευές που θα βάζουμε σε usb 4. Φαντάζομαι οι μητρικές για πολλά χρόνια θα έχουν ακόμα usb 3 (A)
 12. Bonito

  Northgard (RTS)

  Έχει βγεί περίπου δυο χρόνια αλλά ξεκίνησε με πολλά bugs. Ωραίο RTS που αν συνεχίσουν να το αναβαθμίζουν πιστεύω θα κρατήσει. Μόνο μέσω steam και πολλές φορές το βρίσκεις γύρω στα 10euro σε έκπτωση. https://store.steampowered.com/app/466560/Northgard/ http://northgard.net/ https://www.youtube.com/channel/UC76lBST-hRCJGLhuKljeFNQ/videos
 13. Σε αυτό το link τα εξηγεί συνοπτικά για AOE2 Definite και AOE4 https://www.pcgamer.com/microsoft-has-a-brand-new-studio-dedicated-to-age-of-empires/ * Δεν συγκρούονται τα AOE2 DE και το HD που υπάρχει στο steam?
 14. Υπάρχει περίπτωση να μην θέλω να καταλαβαίνουν δίπλα μου ότι βγάζω selfie ( asus και oneplus 7 pro ). Θα προτιμούσα ένα πολύ λεπτό bezel με την κάμερα μόνο. Πάντως αν δουλέψει σωστά αυτό κάτω απο την οθόνη είναι ή καλύτερη λύση.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.