Jump to content

aLLoU

Premium Members
  • Δημοσιευσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

Σχετικά με το μέλος aLLoU

  • Τίτλος
    Registered User
  • Γενέθλια 01/11/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Engineering, Cars

Πρόσφατοι επισκέπτες

357 εμφανίσεις προφίλ
  1. aLLoU

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    Κλασικά εικονογραφημένα πλέον! Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!! Καλή επιτυχία!!!
  2. aLLoU

    AHCI problem? Είναι φυσιολογικό;

    Καλησπέρα και πάλι! Αμφιταλαντευόμουν και πάλι αν είναι σε σωστή τοποθεσία το θέμα. Τέλος πάντων, μέσα στο όλο ψάξιμο για τους SSD παρατήρησα να γράφουν ότι είναι προτιμότερο να είναι σε AHCI αντί IDE. Έψαξα πως να το αλλάξω και μετά από 2-3 (ίδιους) οδηγούς που εξηγούσαν πως να γίνει, ακολούθησα τις οδηγίες του Ρώσου φίλου στο βίντεο. Έκανα λοιπόν τις αλλαγές στο μητρώο και στη συνέχεια άλλαξα τα πάντα στα periferals του BIOS σε AHCI όμως το boot έγινε κάπως έτσι (συγγνώμη για το auto-focus του κινητού). Και το device manager τα έδειχνε έτσι: Η εικόνα από το BIOS ήταν από δοκιμή μήπως διορθωνόταν το στα ATA Channel 0 & 1, πράγμα που δεν έγινε και απενεργοποίησε το AHCI κατά το magician Κατά τα άλλα όταν είναι όλα στο BIOS σε AHCI το Magician δείχνει Activated, χωρίς διαφορά στα του Device Manager. Τελικά πηγαίνει τίποτα στραβά; Κάνω κάτι εγώ λάθος; Συγχωρέστε με για το σημερινό σπαμ, απλά ήθελα να τελειώνω με το PC να κάνω τη διπλωματική μου σαν άνθρωπος, για αυτό υπάρχει και το από κάτω θέμα. Ευχαριστώ!
  3. aLLoU

    Πρόβλημα στη κλωνοποίηση SSD to SSD

    Καλησπέρα και πάλι! Λόγω περιορισμένου χρόνου, τώρα ευκαίρισα να κάνω τη παραπάνω διαδικασία ή όποια σαν εκτέλεση φαίνεται να λειτούργησε, ωστόσο μετά το boot με τον δίσκο-κλώνο και αφού περάσουν μερικά δευτερόλεπτα από το περιστρεφόμενο loading εικονίδιο μένω με μαύρη οθόνη χωρίς να μπαίνει στην οθόνη login. Έτρεξα troubleshooting (f8) και scan startup (κάπως έτσι νομίζω) και μου εμφάνισε ότι Windows can't fix you problem. 1)Ήταν κακή η κατάσταση των windows από τον πρώτο δίσκο; 2)το πρόγραμμα κλωνοποίησης δεν έκανε καλά τη δουλειά; 3)ο καινούριος δίσκος είναι ελαττωματικός; (μάλλον δύσκολο 100% σε sentinel και crystal) 4)έκανα βλακεία εγώ; ή γενικότερα αν επιδιορθώνεται 5)κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί; ΥΓ1. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι πλέον σωστό το thread για το συγκεκριμένο πρόβλημα ΥΓ2. Μόλις έγινε (μάλλον) έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ στο παλαιό Φάληρο , ίσως να μην εφαρμόσω άμεσα τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ!
  4. aLLoU

    Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς μονάδων αποθήκευσηs

    Καλησπέρα και από μένα. Επισυνάπτω και εγώ τη φόρμα Διαθέσιμο ποσό 140 πολύ μαξ Επιθυμητή χωρητικότητα 4ΤΒ Eίδος χρήσης Αρχείο κυρίως (μουσική, φωτογραφίες, βίντεο, δεδομένα CAD κλπ) Υπάρχουσες μονάδες αποθήκευσης Καινούριος 860 EVO 500GB (θεωρώ ότι είναι αρκετός για πολλά και ογκώδη προγράμματα τύπου matlab, solidworks, gt suite κλπ. αλλά και για κανένα παιχνίδι. + Παλιοί μηχανικοί δίσκοι που θέλω να αντικατασταθούν. Έπειτα από έρευνα διαπίστωσα ότι κατά πολλούς οι hitachi θεωρούνται οι καλύτεροι (Deskstar NAS WW ~140€) . Είδα επίσης καλά λόγια για toshiba N300-X300 που είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα ~120-130€. Αξίζουν ή να κοιτάξω κάτι πιο οικονομικό τύπου WD blue? Ευχαριστώ
  5. aLLoU

    Πρόβλημα στη κλωνοποίηση SSD to SSD

    Ευχαριστώ πολύ Ζάχο! Θα το δοκιμάσω και θα προσπαθήσω ξανά!!
  6. aLLoU

    Πρόβλημα στη κλωνοποίηση SSD to SSD

    Καλησπέρα στη παρέα. στο σύστημά μου έχω τον 840 EVO 120GB για windows και πρόσφατα αγόρασα τον 860 EVO στα 500GB για να χωράνε οι εφαρμογές που θέλω να τρέχω. Χρησιμοποίησα το Data Migration της samsung για τη κλωνοποίηση ωστόσο -συγχωρέστε με για τη υποκειμενική έκφραση- κάτι δεν μου πάει καλά. Για αυτό αποφάσισα να επαναλάβω τη διαδικασία, αλλά με το Macrium Reflect αυτή τη φορά. Στη συνέχεια βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Ανοίγω Disk Management να κάνω format και διαγράφω το μικρό 500ΜΒ partition, ωστόσο δεν με αφήνει να αγγίξω το άλλο. Μπαίνω από safe mode κάνω το ίδιο αλλά δεν με άφησε επειδή λέει είναι pagefile Γνωρίζει κανείς τι έχω κάνει λάθος και πως θα μπορούσα να το διορθώσω;; Ευχαριστώ εκ ων προέρων!!
  7. Καλησπέρα! Αν υπάρχει και δεν καταλήξει κάπου θα ήθελα τον 13) Samsung 850 EVO 250GB μπας και χωρέσει το desktop κανένα πρόγραμμα..
  8. aLLoU

    Ας γνωριστούμε - Με ένα giveaway!

    1. Ναι 2.Είμαι σχετικά τακτικός πελάτης! 3. Προς το παρόν όχι
  9. aLLoU

    Γινόμαστε 12 και κερνάμε!

    Χρόνια πολλά και καλά στον Λάμπη! Πέρα από την ήδη εξαιρετική δουλειά ίσως να ήθελα να δω κάποια reviews που να κινούνται στην πιο mid-range κατηγορία, ίσως και λίγα παραπάνω που να αφορούν περιφερειακά (ηχεία, εκτυπωτές) (τα diy έχουν ήδη αναφερθεί )
  10. aLLoU

    Να ανησυχήσω?

    ειναι του core temp, πριν ειχα το all cpu αλλα αυτο μου φαινεται λιγο πιο ωραιο.
  11. aLLoU

    Να ανησυχήσω?

    Τα 3429MHz σε σχέση με τα 3300MHz του turbo core είναι αστεία αύξηση (3,9%), μετά από έρευνα βρήκα πως οι περισσότεροι αναφέρουν ότι σηκώνει αρκετά παραπάνω. Τέσπα, όπως λες φίλε μου ας τοποθετηθεί κάποιος "καμμένος" AMDάκιας που θα γνωρίζει ΄στα σίγουρα! Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου!! Θα δοκιμάσω τα defaults αύριο! Καλό ξημέρωμα!
  12. aLLoU

    Να ανησυχήσω?

    Η αλήθεια είναι πως δεν το έτρεξα για τόσο πολύ, αλλά για μερικά 20αλεπτα περιπού (το έβαλα να βρει τα πρώτα 32M ψηφία του π μερικές φορές) Σαν οδηγό χρησιμοποίησα μετά από διασταύρωση αυτό το video Τώρα έτρεξα και το prime95, για λίγο, αλλά και πάλι δεν ανέβηκε ο πολ/στης. :/ Όσο για το C1E ουσιαστικά δεν σε αφήνει να κάνεις overclock και σου μειώνει τον πολ/στη δευτερόλεπτα αφού αγγίξει την μαξ συχνότητα. Ίσως να συμβαίνει επειδή δεν είναι black edition αρα και unlocked.
  13. aLLoU

    Να ανησυχήσω?

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Θα το τρέξω, αλλά από την στιγμή όμως που είναι απενεργοποιημένο το C1E (αλλιώς από αυτά που γράφονται δεν γίνεται σωστά το overclocking), δεν θα έπρεπε να μην αλλάζουν τα clocks?
  14. aLLoU

    Να ανησυχήσω?

    Προχτές έκανα ένα μίνι-light overclocking στον 1055Τ, όλα κανονικά. 'Ετρεξα ακόμα και το super pi για σιγουριά, σταθερότατο το σύστημα. (όλα αυτά μετά από ψάξιμο βέβαια, δεν ήθελα να μου μείνει στο χέρι) Όλα καλά λοιπόν, μέχρι σήμερα που είδα αυτό: πράγμα που παρέμεινε μέχρι και τώρα που γύρισα από έξω και άνοιξα το pc. (Βλέπε συχνότητα 1ου πυρήνα-#0) Λογικά δεν θα είναι καλό. Πώς να κινηθώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  15. [MENTION=13185]Ardov[/MENTION] ο FM Transmitter παιρνει ρευμα απο μπαταριες ΑΑ-ΑΑΑ?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Όροι Χρήσης.